Wandeltocht Asser Boys op zaterdag 24 september 2022

Op zaterdag 24 september 2022 organiseert voetbalclub Asser Boys voor de zesde keer een bijzondere wandeltocht door één van de mooiste natuurgebieden van Nederland, het Drentsche Aa-gebied. Tijdens deze goed bewegwijzerde wandeltocht over verharde en onverharde wegen kan iedereen zien dat dit gebied ook in de nazomer prachtig is.

De eerste vier edities werden in de winter gelopen op de laatste dag van januari. Vorig jaar werd er vanwege corona, gewandeld op 25 september 2021, en ook dat was een succes. Daarom wordt de wandeltocht ook nu op de laatste zaterdag van september gehouden. De opbrengst van de wandeltocht zal ten goede komen aan de jeugd bij Asser Boys.

De afstanden waaruit gekozen kan worden, zijn: 5, 10, 15 of 25 kilometer. Het inschrijfgeld voor deze tocht bedraagt €5,00. Kinderen tot 12 jaar kunnen gratis meelopen. Bij Asser Boys wordt er betaald met de pin.

Alle afstanden starten vanaf de kantine van Asser Boys aan de Lonerstraat 100A in Assen en eindigen hier ook. Er kan gestart worden tussen 9.00 uur en 12.00 uur voor alle afstanden, behalve de 25 km. Voor de 25 km kan worden gestart tussen 9.00 en 11.00 uur. Alle deelnemers moeten voor 17.00 uur weer terug zijn bij Asser Boys. Goede wandelschoenen zijn aan te bevelen.

De deelnemers ontvangen een routebeschrijving en een kop koffie of thee met koek voor de start. Na afloop staat er een lekkere kop soep klaar. Dit is allemaal bij de prijs inbegrepen.

Inschrijven kan op de dag zelf in de kantine (voorinschrijving is niet mogelijk).
Houd voor verdere informatie de website van Asser Boys in de gaten.

 


KiKa