Direct naar de inhoud.

Nieuwe website

Welkom op de nieuwe website van VV Asser Boys!

We zijn trots om jullie te verwelkomen op ons vernieuwde digitale thuis. Hier blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws, activiteiten en alles wat er speelt binnen onze prachtige club. Of je nu speler, supporter, vrijwilliger of sponsor bent, deze site is er speciaal voor jou!

We zijn volop bezig om de website verder te ontwikkelen en te verbeteren. In de komende periode zullen we nieuwe content en updates toevoegen om de beleving voor iedereen nog beter te maken. Houd de site dus goed in de gaten!

Daarnaast willen we jullie geruststellen dat er een volledige kopie is gemaakt van de oude website en dat alle gegevens veilig zijn gesteld. Niets is verloren gegaan, en alle belangrijke informatie uit het verleden is zorgvuldig bewaard.

Een speciaal woord van dank gaat uit naar Arjan Nijmeijer (van Nijm.nl) en Erik Joling, zonder wie deze vernieuwing niet mogelijk was geweest. Hun inzet heeft ervoor gezorgd dat we een website hebben waar we met trots op kunnen bouwen. Bedankt voor jullie geweldige bijdrage!

Mocht je vragen, opmerkingen of suggesties hebben over de nieuwe website, neem dan gerust contact met ons op via communicatie@asserboys.nl. We waarderen jullie feedback!

Veel plezier op de site en tot snel op het veld!

Met sportieve groet,
Communicatie Commissie

Asser Boys, club van iedereen

Asser Boys is een voetbalclub die kernwaarden als eerlijkheid, respect, sportiviteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel heeft staan. In het verlengde hiervan trachten wij ambitie, prestatie, spelvreugde en samenhorigheid hand-in-hand met elkaar te laten lopen.

Word jij ook sponsor van Asser Boys?