Nederlands elftal onder 19 voetbalt 28 maart bij Achilles 1894

Vanaf 26 maart 2015 begint het EK kwalificatie toernooi voor het Nederlands elftal onder 19 jaar. Een deel van de wedstrijden wordt gespeeld op het veld van Achilles 1894. Op 28 maart komen  spelers zoals Zivkovic, Bazoer en Riedewald (allen Ajax), Diks (Vitesse), Van Amersfoort (Heerenveen) en Bilal Ould Chikh (Twente)  in actie tegen Noorwegen.

Wilt u daar bij zijn, lees dan het vervolg op dit artikel.

 

Er komen voor onze jeugd bekende voetbalspelers naar ons sportpark zoals Zivkovic, Bazoer en Riedewald (allen Ajax), Diks (Vitesse), Van Amersfoort (Heerenveen) en Bilal Ould Chikh (Twente) op zaterdag 28 maart a.s. voor een officieel EK kwalificatietoernooi voor spelers onder 19 jaar. De winnaar neemt deel aan het EK onder 19 in Griekenland wat aanstaande zomer plaatsvindt.

De volgende wedstrijden worden bij Achilles 1894 gespeeld.

- 26 maart 16.00 uur Zwitersland – Noorwegen (openingswedstrijd kwalificatietoernooi)
- 28 maart 17.00 uur NEDERLAND – Noorwegen
- 31 maart 19.00 uur Noorwegen – Servië

Laten we er een mooi festijn van maken en kom met zoveel mogelijk teamleden naar één van deze wedstrijden en het liefst voor de spelers natuurlijk naar alle 3.

Voorverkoop EK kwalificatie onder 19 inmiddels gestart

Tijdens openingstijden van de kantine (van Achilles 1894) kunnen kaarten worden gekocht voor wedstrijden van het EK O-19 kwalificatietoernooi die bij Achilles 1894 worden gespeeld. Zie voor openingstijden onze site (www.achilles1894.nl). Op zaterdag tijdens de wedstrijden is de kantine de gehele dag open.

Losse kaarten per wedstrijd kosten € 6,- voor een zitplaats en € 4,- voor een staanplaats.

Er zijn ook passe-partouts te koop:

  • Voor € 10,- ontvang je voor 3 wedstrijden één zittribunekaart (ipv € 18,-)
  • Voor € 5,-  ontvang je voor 3 wedstrijden  één staanplaatskaart (ipv € 12,-)

Wil je 1 wedstrijd bezoeken als team en kom je met 10 of meer teamgenoten dan betaal je per kaartje € 3,- (staanplaatsen).

Bestellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. is ook mogelijk.

Bestuur Achilles 1894

 

 

 

 


KiKa