Doe mee ... met de Vrienden van Asser Boys

 

 

Doe mee!

 Word vriend of vriendin van Asser Boys. Je bent al vriend of vriendin van Asser Boys voor € 10 per jaar en steunt daarmee de vereniging in financiële en materiële zin. De Vrienden van Asser Boys zorgen voor het inzamelen van geld buiten de contributies om. Van oudsher wil Asser Boys het plezier beleven en deelnemen aan de voetbalsport laagdrempelig houden zodat iedereen kan blijven deelnemen.

Jong en oud moet in de gelegenheid worden gesteld om bij de vereniging aan bod te komen. De Vrienden van Asser Boys steunen dit streven en roepen daarom iedereen op mee te doen voor minimaal € 10 per jaar. Onverwachte uitgaven waar de vereniging voor komt te staan kunnen dan eventueel met de bijdrage van de Vrienden van Asser Boys worden opgevangen. 

 Oproep aan leden Asser Boys

 Als lid van Asser Boys wordt je gevraagd om vrienden te werven. Met het aanbrengen van een vriend of vriendin draag je bij aan het financieel gezond houden en blijven van je vereniging. Er is vast wel een familielid, kennis, buurman, collega, etc. in jouw omgeving die Asser Boys een warm hart toedraagt en wil toetreden tot de Vrienden van Asser Boys. Als elk lid één vriend of vriendin aanbrengt, dan zijn we samen met meer dan 600 vrienden. Dat zou mooi zijn! Dus doe mee! 

Doe Mee!
Een folder met meer informatie vind je in de kantine. Vraag er even naar. 

Voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tel: 0592 301000

Vrienden Asser Boys
Harrie Weidgraaf,  voorzitter
Albert Meek, penningmeester
Allart Boer, secretaris

 


KiKa