Verslag AB JO13-1 On Tour

Het afgelopen paasweekend zijn de jongens van JO13-1 afgereisd naar Duitsland om mee te doen aan het Euro-Sportring voetbal toernooi in Meerbusch en Düsseldorf. Een sterk bezet internationaal toernooi met ploegen uit heel Europa. Gehuld in mooie nieuwe hoodies zijn we vrijdag met 5 auto’s vertrokken naar ons verblijf in een jeugdherberg.

De jongens waren ingedeeld in een zware poule en moesten flink aan de bak. Eén team was zelfs in competitieverband ingedeeld met Ajax, Feyenoord, Utrecht en AZ. Verschillende ouders waren ook afgereisd naar de speellocaties, zodat we net als in de competitie het nodige publiek aan de zijlijn hadden staan. Top! Met twee verloren wedstrijden en een gelijkspel gingen de jongens als 3 e door naar de volgende ronde. Ook daar kwamen ze zeer goed spelende ploegen tegen en eindigden ze uiteindelijk als 12e van de 16 ploegen.

Al met al een hele mooie ervaring voor de jongens waarbij mooie wedstrijden werden gespeeld en de keepers de nodige ballen uit de goal ranselden. Naast het voetballen waren er natuurlijk ook de overnachtingen in de jeugdherberg wat de nodig gezelligheid opleverde. Een leuke ploeg jongens die samen optrokken en met weinig slaap en veel chips en snoep het weekend doorbrachten. Op de laatste avond werd er een optreden door de jongens verzorgd en mochten ze bowlen waarbij het de bedoeling was de begeleiders omver te schieten.

Maandag werd na het ontbijt de terugreis ingezet. De meesten sliepen al na een paar kilometer en de school op dinsdag was voor de meesten een flinke uitdaging. Namens alle begeleiders wil ik uitspreken dat ook wij een super weekend hebben gehad. Dit is mede mogelijk gemaakt door diverse sponsoren en de door de jongens zelf opgezette acties om geld in te zamelen.

Kortom een fantastisch sportief en gezellig weekend die zeker voor herhaling vatbaar is. Nogmaals dank aan iedereen die dit heeft mogelijk gemaakt!

Asser Boys JO13-1

Aalze, Wilko, Maurice, Richard, Jeroen en Martin.

Sponsoren: RS Bestrating, Merbouw, Giedo Prins stucwerk, Schoonmaakbedrijf Linker, Talent Performance, Karsten Bijleveld en Alexander Godschalx.

NB: De boys van JO13-1, op dit moment uitkomend in de 2 e klasse, zijn nog op zoek naar een nieuwe trainer voor het seizoen 2024-2025. Ben jij in het bezit van een trainersdiploma en wil jij 2 keer in de week deze enthousiaste boys trainen en begeleiden op de zaterdag tijdens de wedstrijden, stuur dan een bericht naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. Asser Boys JO13-1

 

 

  • Italian Trulli
  • Italian Trulli
  • Italian Trulli
  • Italian Trulli
  • Italian Trulli
  • Italian Trulli
  • Italian Trulli


KiKa