Asser Boys zoekt een trainer / leider voor het G-voetbal

Wil jij graag wat doen voor mensen met een beperking en vind je voetballen een leuke sport? Wil jij het dan mede mogelijk maken dat ook deze mensen plezier aan voetbal kunnen beleven? Dan is Asser Boys op zoek naar jou!

Aan het G-voetbal nemen voetballers deel die ten gevolge van hun verstandelijke en/of lichamelijke beperking belemmeringen ondervinden om te spelen in een reguliere competitie. Vanuit haar maatschappelijke functie vindt Asser Boys het belangrijk dat ook deze groep plezier kan beleven aan het voetbalspel. Om deze reden biedt Asser Boys al ruim 30 jaar G-voetbal aan. Het uitgangspunt hierbij is: “normaal wat normaal kan, speciaal wat speciaal moet”.

De trainingen voor de senioren G-voetballers zijn elke dinsdagavond van 19:00 uur tot 20:00 uur. Samenspel en samenwerken zijn hierbij naast spelplezier voor alle spelers en trainers de belangrijkste doelen. Naast de trainingen wordt met het G-seniorenteam deelgenomen aan de competitie. Competitiewedstrijden worden op zaterdag gespeeld in de periodes van september tot en met december en van maart tot en met mei. Verder kan er deelgenomen worden aan diverse toernooien.

Wij zijn op zoek naar een nieuwe trainer en/of leider voor ons Senioren G-voetbal. Voel je je aangesproken, heb je affiniteit met de doelgroep, houd je van voetbal en ben je bereid om op dinsdagavond samen met de andere trainer(s) de training te verzorgen en/of op zaterdag de spelers met de andere leider(s) te begeleiden bij competitiewedstrijden, dan zijn wij op zoek naar jou! Kom gerust eens kijken!

Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten? Neem dan contact op met Remco Hennipman, trainer/leider G-voetbal bij Asser Boys, via e-mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of telefoon (06- 30 34 12 51). 


KiKa