Rollade actie 2022

Net als voorgaande jaren verkoopt Asser Boys weer heerlijke varkens- en kiprollades. Omdat we de afgelopen jaren veel positieve reacties hebben gehad en we gelukkig weer kunnen rekenen op veel hulp van onze enorm gewaardeerde vrijwilligers gaan we ook dit jaar de rollades weer thuisbezorgen in de gemeente Assen.

De rollades wegen 800 gram en kosten €10,- per stuk. De rollades worden gekoeld overgedragen en kunnen worden ingevroren.

Via de button/tegel kom je direct in de webshop en kun je de rollades bestellen door ze in een ‘winkelmand’ te plaatsen en vervolgens te betalen (afrekenen) via iDeal. Je kunt meerdere rollades in 1 keer bestellen. Van de bestelling krijg je een email bevestiging.

Bestel hier je rollades voor 1 december 2022.

Bezorging van de rollades 
De rollades worden binnen de gemeente Assen bezorgd op zaterdag 17 december 2022 tussen 10.00 uur en 12:00 uur (graag treffen we iemand bij jou thuis aan die de bestelling in ontvangst kan nemen).  
Woon je buiten de gemeente Assen, dan kun je de bestelling af halen op zaterdag 17 december 2022 tussen 10.30 uur en 13:00 uur (Adres: Lonerstraat 100A in Assen) of laten bezorgen op een adres binnen de gemeente Assen. Geef dit bezorgadres dan gelijktijdig door bij jouw bestelling.

Graag zien wij jouw bestelling tegemoet voor 1 december 2022.  
Actiegroep Asser Boys


KiKa