Gezocht: Kantine medewerkers op zaterdag

Vanaf het nieuwe seizoen 2022-2023 speelt ons eerste elftal ook op de zaterdag, waardoor het extra, gezellig, druk gaat worden op de zaterdag. Daarom wordt er voor gekozen om de kantine diensten op de zaterdag op te delen in een ochtend dienst en een middag dienst.

Voor het komend seizoen zijn we op zoek naar extra kantine medewerkers op de zaterdag. Door middel van een schema wordt iedereen ingedeeld, waarbij medewerkers bijvoorbeeld één ochtend of één middag in de zes weken dienst hebben.

Met een kassa systeem en pin apparaat worden de betalingen afgehandeld. Er wordt niet meer gewerkt met contant geld.

Wie heeft hier zin in? Je kunt je ook met een team (bijv. met je partner) aanmelden. Als je interesse hebt, neem dan contact op met Gea Kreuze ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ). Je wordt ingewerkt door een ervaren kantine medewerker. Je mag je al aanmelden vanaf 16 jaar, waarbij 16 en 17 jarigen altijd gekoppeld worden aan een ervaren kantine medewerker. 

Als vrijwilliger bij Asser Boys ben je ‘onbetaalbaar’, maar wordt je zeer gewaardeerd. De kantine opbrengsten zijn een belangrijke inkomstenbron voor Asser Boys.

Het bestuur


KiKa