Joost Kooistra Hoofd Jeugdopleidingen / Jeugdcoördinator Asser Boys

Goed nieuws: Joost Kooistra zal per 8 augustus 2022 aantreden als Hoofd Jeugdopleidingen / Jeugdcoördinator van Asser Boys. Joost zal daarmee het stokje overnemen van Alexander Matien die deze rol de afgelopen jaren in heeft gevuld.

We zijn ontzettend blij met de komst van Joost, die naast een gezonde dosis fanatisme en jarenlange ervaring als topsporter ook veel kennis van de Jeugdopleidingen bij Sudosa meebrengt. Een echte win-win-win.

Met het aantreden van Joost is een belangrijke eerste stap gezet in de opvolging van de huidige Jeugdcommissie. Maar,, wil jij samen met Joost de nieuwe Jeugdcommissie gaan vormen?

We zoeken nog een secretaris die de inkomende mails voor zijn / haar rekening wil gaan nemen, we zoeken nog een planner en begeleider van de Jeugdscheidsrechters en we zoeken nog enthousiaste organisatoren voor onze events en de sponsoracties.
Wil je een bijdrage leveren? Een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. is voldoende. We komen er dan snel op terug.

Voor nu wensen we jullie een heerlijke vakantie, wil ik Alexander bedanken voor zijn enorme inzet als Hoofd Jeugdopleidingen en Jeugdcoördinator, en wil ik Joost alvast heel veel plezier en succes wensen met zijn nieuwe rol bij Asser Boys.

Namens de Jeugdcommissie,
Gert Kiel.


KiKa