Afsluiting seizoen voor de jeugd; geef je op voor 12 juni 2022

Aan alle ouders en spelers van Asser Boys JO7, JO8, MO9, JO10, JO11, JO12, JO13 & MO13,

Het voetbalseizoen zit er al weer bijna op en dat willen wij met alle JO7 t/m JMO13 teams samen met hun ouders, broertjes en zusjes op een gezellig wijze afsluiten! Dit gaan we doen op: Zondagmiddag 12 juni 2022 Vanaf 15:30 tot 19:30 uur.

Klik hier voor het programma en de wijze waarop je je kunt aanmelden.
Klik hier voor de poster van het toernooi

Dit is een fantastische mogelijkheid voor de ouders om hun voetbal “skills” aan de kinderen te tonen, dus ouders trek jullie “kicksen” aan. Aan dit onderdeel ouder-kindtoernooi hechten we veel waarde en verwachten dan ook iedereen aanwezig om dit evenement tot een succes te maken!

De aanwezigen worden rijkelijk beloond voor hun inspanningen met een heerlijke BBQ. Na jullie sportieve inspanningen kun je aanschuiven bij de BBQ die door het bestuur van Asser Boys gratis wordt aangeboden (consumpties zijn wel voor eigen rekening).
Wel stellen wij het op prijs dat jullie een vrijwillige bijdrage doneren in de aanwezige pot voor het komende zomerkamp in juli 2022.

Natuurlijk zijn opa’s en oma’s ook van harte welkom! Om alles goed te kunnen organiseren ontvangen we graag voor dinsdag 2 mei a.s. een reactie. Opgave via het inschrijfformulier
We zien jullie allemaal graag op 12 juni!

Met sportieve groet, Jeugdbestuur Asser Boys

Link voor inschrijven: https://forms.office.com/r/aGuk9TUeRd


KiKa