Walking football nu ook voor dames

Wel aan sport gedaan, maar op een gegeven moment stop je er mee. Reden? Omdat je denkt, dat je te oud wordt voor actieve sportbeoefening. Toch komt er een moment, dat je problemen krijgt met het knippen van je nagels of het strikken van je schoenveter. Dan word je geconfronteerd met de feiten. Het is een heerlijk gevoel om fit te zijn en te blijven. Daarom is bij de voetbalvereniging Asser Boys walking-football geïntroduceerd.

Mannen van 60 jaar en ouder kunnen bij de club op maandagmiddag terecht om een verantwoord balletje te trappen. Verantwoord, omdat het veilig is. Er wordt gespeeld op een veld ter grootte van een strafschopgebied. Lichaamscontact verboden, geen slidings, niet rennen, niet koppen en geen gezeur over buitenspel. Maar waarom alleen voor mannen?

Bij Asser Boys is walking football nu ook mogelijk voor dames in de leeftijdscategorie 45-plus. Kom gerust eens meetrainen om te het plezierige spelletje uit te proberen. Het is van groot belang om fit te zijn. Volgens trainer Luc Rengers is actief sport beoefenen de beste besparing op zorgkosten. Bovendien gaat het niet om sport alleen. Ook de sociale contacten zijn van belang. Je breidt de vriendenkring uit tijdens de gezelligheid na afloop van de training. Op termijn worden wedstrijden georganiseerd en zelfs liggen uitnodigingen voor toernooien klaar. Voor de trainingstijden gaan we overleggen en samen wordt gekozen voor het meest geschikte tijdstip.

Belangstellenden kunnen zich aanmelden door een bericht te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06 543 456 00.


KiKa