Activiteiten commissie bedankt!

Op zondag 19 december 2021 werden wij als bestuursleden thuis verrast met een leuke attentie van de activiteiten commissie voor onze inzet als bestuur. En dat wordt door ons zeer gewaardeerd.

Als bestuur hebben we een druk jaar achter de rug, waarbij het helaas te weinig over voetbal ging. Er waren teveel bijzaken die onze aandacht nodig hadden, waarbij corona het hoofd aandeel had. Bijna wekelijks was er (crisis) overleg om de steeds weer veranderende corona maatregelen te vertalen naar Asser Boys. En dat hebben we steeds gedaan met de intentie om onze leden en vrienden maximaal te beschermen voor het corona virus en waarbij het voetbal zo goed mogelijk door kon gaan. In de opvolging van de door ons voorgeschreven maatregelen, zijn we wel enkele keren teleurgesteld. En dan is zo’n attentie wel heel fijn om te ontvangen.

De activiteiten commissie verdient ook een grote pluim. In 2021 hebben zij met het organiseren en begeleiden van allerlei acties zo’n €10.000 binnengehaald voor Asser Boys. En dat is een heel mooi bedrag, zeker in deze moeilijke corona tijd.

Het bestuur


KiKa