Rollade actie verlengd tot en met 5 december 2021

Omdat de belangstelling groot is, wordt de periode waarin de rollades kunnen worden besteld, verlengd tot en met 5 december 2021.

De korte en donkere dagen zijn aangebroken. Dit betekent dat de gezellige (Kerst)dagen voor de deur staan. Ook dit jaar gaat Asser Boys weer de overheerlijke rollades verkopen. Het wordt al een jaarlijkse traditie.

Vorig jaar werden we op het laatste moment verplicht, door aangescherpte Corona maatregelen, om de rollades bij jou thuis te bezorgen. Door de vele complimenten en Goodwill, hebben we besloten dit jaar de rollades opnieuw bij jou thuis te bezorgen.

Dit jaar bieden we het volgende aan:
1. Een varkensrollade die vacuüm is verpakt
2. Een kiprollade
Beide rollades wegen 800 gram en kosten €7,50 per stuk. De rollades worden gekoeld overgedragen en kunnen worden ingevroren.

Via de button/tegel op de website van Asser Boys, kom je direct in de webshop en kun je de rollades bestellen door ze in een ‘winkelmand’ te plaatsen en vervolgens te betalen (afrekenen) via iDeal. Je kunt meerdere rollades in 1 keer bestellen. Van de bestelling krijg je een email bevestiging.

Bestel hier je rollades uiterlijk 5 december 2021.

Bezorging van de rollades
De rollades worden binnen de gemeente Assen bezorgd op zaterdag 18 december 2021 tussen 10.00 uur en 12.30 uur (graag treffen we iemand bij jou thuis aan die de bestelling in ontvangst kan nemen).
Woon je buiten de gemeente Assen, dan kun je de bestelling af halen op zaterdag 18 december 2021 tussen 10.30 uur en 14.00 uur (Adres: Lonerstraat 100A in Assen) of laten bezorgen op een adres binnen de gemeente Assen. Geef dit bezorgadres dan gelijktijdig door bij jouw bestelling.

Graag zien wij jouw bestelling tegemoet, uiterlijk 5 december 2021.
Actiegroep Asser Boys


KiKa