Nieuwe corona maatregelen vanaf woensdag 24 november 2021

Het bestuur van Asser Boys heeft bijna dagelijks afstemming over de steeds veranderende Corona-maatregelen van de Overheid. We proberen deze regels steeds zo praktisch mogelijk te vertalen op de situatie bij Asser Boys en we proberen dat zo snel en goed mogelijk te communiceren naar onze leden en naar onze supporters. En soms zal dat vragen oproepen. Stel dan een vraag aan de bestuursleden, laten we er niet teveel over discussiëren en houd in gedachten dat we proberen om de verspreiding van het virus te beperken. Dat kunnen we alleen samen!

Vanaf woensdag 24 november 2021 is er een nieuwe regel bij gekomen: de 1,5M is terug. Samen met de maatregelen die al voor afgelopen weekend golden, zijn de volgende maatregelen geldig vanaf woensdag 24 november 2021:

 1. Heb je klachten, dan blijf je thuis, en laat je jezelf testen;
 2. Alleen voetballers, leiders, trainers en vrijwilligers “in functie” mogen naar Asser Boys komen;
 3. Ouders, voor wie geldt dat zij hun kind moeten helpen bij het omkleden, worden gezien als “in functie”, en zij hebben dan ook toegang tot de kleedkamer. Daarbij geldt dat het bestuur ouders wil vragen om hun kind waar dat kan thuis om te kleden, en thuis te douchen;
 4. Toeschouwers hebben tot nader bericht geen toegang tot het sportpark;
 5. Voetballers van 18 jaar en ouder, ouders die hun kind helpen bij het omkleden en “rij-ouders” van bezoekende clubs worden gecheckt op het Corona toegangsbewijs (CTB) zodra ze de accommodatie (kantine, terras, toiletten en kleedkamers) betreden.
  Dit geldt voor de teams van Asser Boys en voor de teams die bij Asser Boys op bezoek komen;
 6. Houd in de kantine steeds 1,5M afstand tot elkaar. De 1,5M regel geldt niet tijdens het trainen en tijdens wedstrijden;
 7. Na de (thuis)wedstrijden mogen de spelers en begeleiders van zowel Asser Boys als van de tegenstander maximaal 1 uur nazitten in de kantine.
  Voor het komende weekend gelden de volgende sluitingstijden van de kantine:
  Zaterdag 27 november 2021: 15.00 uur;
  Zondag 28 november 2021: 14.00 uur;
 8. Uitspelende teams van Asser Boys hebben voor en na hun wedstrijd geen toegang tot het sportpark.

We vragen iedereen om begrip voor deze maatregelen. Laten we met elkaar, binnen de mogelijkheden die er wel zijn, zoveel mogelijk genieten van het voetbal.

Tenslotte: houd de website in de gaten. Het is niet uitgesloten dat de maatregelen na de persconferentie die vrijdagavond zal plaatsvinden verder worden aangescherpt.

Het bestuur


KiKa