Walking Football ontwikkelt zich bij Asser Boys

In de Nationale Sportweek in september hebben we in samenwerking met FC Groningen de start gemaakt, die moet leiden tot vestiging van Walking Football in Assen. Duidelijk is, dat we dat doen bij Asser Boys, dat hierin alle medewerking heeft toegezegd. Dat heeft geleid tot een eerste samenkomst op vrijdag 1 oktober. Hoewel de aanvankelijke belangstelling prima leek, waren er toch aardig wat afzeggingen. Toch vond de bespreking plaats en dat leidde tot de eerste training op vrijdag 15 oktober. De opkomst was beperkt door de beginnende herfstvakantie, maar we hebben na een warming-up een leuk partijtje gespeeld, weliswaar met verkeerde doelen. Ook is begin gemaakt met het passen van het tenue. Nog niet iedereen heeft kleding gepast, maar na de eerstvolgende training zullen we broekjes, shirts en kousen bestellen. Verwacht wordt, dat we in de tweede week van november over een fraai tenue beschikken. Gewerkt wordt aan het binnenhalen van één of meerdere sponsors. Zodra de sponsoring is geregeld, zullen we ook over een wind- en waterdicht trainingspak beschikken.

De training zal plaatsvinden op maandagmiddagen (vanaf 15.30 uur). We beginnen dan met een binnenkomst, kop koffie, even bijbabbelen en daarna het veld op. Na de training gaan we nog even gezellig bij elkaar zitten. Een klaverjasje is dan mogelijk.

Inmiddels komen uitnodigingen binnen voor deelname aan toernooien volgend voorjaar. Laten we niet te hard van stapel lopen en eerst maar eens wennen aan de snelst groeiende tak van voetbalsport, WALKING FOOTBALL en een mooi team realiseren. Als je vrienden, kennissen, buren, (oud-)collega's wilt meenemen, kunnen zij uiteraard meedoen om het spelletje vrijblijvend uit te proberen.

Tot maandagmiddag 25 oktober. De kantine is vanaf 15.00 uur voor ons open.

Luc Rengers
0654345600
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 


KiKa