Geslaagde wandeltocht bij Asser Boys op 25 september 2021

Op zaterdag 25 september 2021 heeft Asser Boys de 5de Wandeltocht georganiseerd door het Drentsche Aa gebied. Een zeer geslaagde dag waarbij 240 wandelaars hebben genoten van de mooie routes, het mooie weer en de versnaperingen. Verschillende reactie onderweg: ‘Mooie route’, ‘Goed bewegwijzerd’, ‘Ook zonder route beschrijving goed te lopen’, ‘Goed verzorgd’, ‘Prima organisatie’, ‘Gelukkig geen erwtensoep’.

Waar traditie getrouw de laatste zaterdag van januari het moment was van de Winterwandeltocht bij Asser Boys, werd door corona dit jaar voor het eerst de wandeltocht in september gehouden. En juist op 25 september 2021 werden de corona maatregelen versoepeld, waardoor de wandeltocht onder zo goed als ‘normale’ omstandigheden én Corona-veilig kon plaatsvinden. Met dank aan Assen Sportstad voor de subsidie, kon het entree geld laag worden gehouden. De 1o km en 15 km waren het meest populair. 

De organisatie staat voor een lastig dilemma: Voor de volgende wandeltocht weer terug naar de laatste zaterdag van januari of weer in september?

De dank gaat uit naar alle vrijwilligers die deze wandeltocht weer mogelijk hebben gemaakt, waaronder ook Rolder Boys.

Om nog even terug te kijken op de wandeltocht; klik hier voor de foto’s

Om ook nog even terug te kijken bij de foto’s van de vorige wandeltochten; klik hier


KiKa