Walking Football 17 september 2021 bij Asser Boys

Op vrijdag 17 september 2021 om 19.00 uur vindt er, in samenwerking met FC Groningen, een demonstratietraining plaats voor Walking Football bij Asser Boys.

Klik hier voor een artikel van Emiel Venema over promotie van walking football in Assen. Dit artikel komt te staan in de huis-aan-huis-krant van de Nationale Sportweek, maar we willen het nu alvast onder de aandacht brengen.

Eén en ander moet er toe leiden, dat met name 60-plussers belangstelling krijgen voor deze snelgroeiende tak van voetbalsport. Begin oktober zal vervolgens worden gestart met een wekelijkse training en zullen wedstrijdjes en toernooien worden georganiseerd. 

Meld je aan of kom gewoon even (de kat uit de boom) kijken op vrijdag 17 september. Naast dat het weer lekker is om in beweging te zijn met een bal, is ook de '3de helft' populair. 

Voor nadere informatie en aanmelding kun je contact opnemen met Luc Rengers via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  En neem gerust je (60-plus) buurman mee.

Namens Luc Rengers en Albert Smit


KiKa