Corona update bij Asser Boys: 25 februari 2021

Corona houdt ons allen nog steeds bezig, maar er komt wat licht aan de horizon. Er mag weer meer worden getraind, maar de avondklok beperkt nog wel de uurtjes op het trainingsveld.

Het bestuur heeft op dinsdag 23 februari 2021 overleg gehad over de (nieuwe) mogelijkheden om weer meer activiteiten te ondernemen. Gelukkig heeft de jeugd steeds kunnen doortrainen, waarbij ze ruim twee weken moesten genieten van sneeuw en ijs. Ondertussen zijn die trainingen weer hervat. Daarnaast hebben de andere teams ook steeds meer behoefte om weer te gaan trainen. En daar komt bij dat er tot de leeftijd van 27 jaar weer buiten mag worden gesport in groepsverband.

In overleg met de jeugdcommissie en de technische commissie wordt bekeken hoe we alle teams, die dit willen, weer kunnen laten trainen. En daarbij zullen we ons niet meer alleen beperken tot de woensdagavond en donderdagavond. Binnenkort zal het trainingsschema weer worden gepubliceerd op de website. Ondertussen zullen de trainingen na onderling overleg weer worden uitgebreid.

In de afgelopen periode is er alleen met kunstlicht op woensdagavond en donderdagavond getraind bij Asser Boys. En ook deze maatregel heeft, naast het niet gebruiken van de kantine en de kleedkamers, bijgedragen aan een meevaller bij onze energie afrekening. Gelukkig hebben ook meerdere acties geld opgebracht en zal er ook in de komende periode worden gekeken hoe we nog meer acties kunnen doen die Asser Boys financieel kunnen ondersteunen.

Over het seizoen 2019-2020 is er echter een grote financiële tegenvaller in de boeken terecht gekomen. En dat zal ook gaan gelden voor het seizoen 2020-2021. De oorzaak is duidelijk: corona.
Normaal gesproken zouden we als bestuur het financiële probleem graag met de leden willen bespreken en kijken hoe we daarvoor aanvullende maatregelen kunnen nemen. Maar ook hier zit corona ons dwars. We wachten in principe op het moment dat we elkaar weer kunnen gaan zien in de kantine of mogelijk buiten op het terras, om een algemene leden vergadering te houden. We informeren jullie zodra het weer kan. Uiteraard gaan we dan ook, met terugwerkende kracht, aandacht besteden aan de jubilarissen.

Voor vragen, tips en opmerkingen; stuur een email naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Het bestuur


KiKa