Bedankt voor het geweldige jubileumjaar 2019

Op zondag 13 oktober 2019 waren we jarig en zijn we 100 jaar geworden. Een geweldige mijlpaal voor Asser Boys. Een club met een rijke historie, die voor velen voelt als een tweede familie. En gevierd hebben we het gedurende heel 2019. Naast de ‘standaard’ activiteiten, hadden we een groot G-toernooi, een prachtige fietstocht, een mooie wedstrijd van FC Groningen en een heel mooi jubileum weekend op 11, 12 en 13 oktober 2019.

Jubileumweekend 11, 12 en 13 oktober 2019
Een receptie met onthulling van het jubileumboek met onze burgemeester Marco Out en onze relaties, voetbalfun voor onze jeugd met een jubileumbal als herinnering, een reünie waarin veel werd gesproken over ‘vroeger’, een geweldig feest met 510 gasten en Jannes, Schijt je rijk met een koe die toch niet schijt en een ALV waarin Harm van Solkema is benoemd tot Lid in de orde van Oranje-Nassau. En Jan Blauw is benoemd tot lid van verdienste.

Hartelijk dank
En al deze activiteiten zijn geweldig verlopen en daar mogen we trots op zijn. Het bestuur wil dan ook iedereen, die dit mogelijk heeft gemaakt, heel, heel hartelijk bedanken. Het was geweldig.

Het bestuur


KiKa