Oproep voor reünie 100 jaar Asser Boys

Op zondag 13 oktober 2019 bestaat Asser Boys precies 100 jaar. Dat vieren we op zaterdag met een reünie voor oud leden. Een leuke gelegenheid om herinneringen op te halen. De leden van Asser Boys die meer dan 25 jaar lid zijn, zullen ook aanwezig zijn. En daar zijn vast bekenden bij. Daarnaast zal er veel historische informatie beschikbaar zijn, waardoor de herinneringen vanzelf terugkomen.

Bij deze roepen wij de oud leden op om zich aan te melden voor de reünie op zaterdag 12 oktober 2019 van 14.00 uur tot 17.00 uur. U bent al welkom vanaf 13.00 uur. Aan deelname aan de reünie zijn geen kosten verbonden, consumpties zijn voor eigen rekening.

U kunt Asser Boys steunen door het kopen van een lot voor "Schijt je rijk”, waarvan de opbrengst ten goede komt aan de activiteiten voor het 100-jarig jubileum. Klik hier voor meer informatie over de verloting. 

’s Avonds is er een feest voor leden en speciaal genodigden. Aangezien er een beperking is voor het aantal aanwezigen, is het nog niet duidelijk of er ook ruimte is voor reünisten. U mag uw wens kenbaar maken om ook aanwezig te zijn bij het feest, en dan zullen we op tijd laten weten of dat wel/niet mogelijk is.

U kunt zich opgeven voor de reünie door een e-mail te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 


KiKa