Herinnering: Fietstocht (100 jaar) Asser Boys op zondag 7 juli 2019

Voetbalvereniging Asser Boys bestaat 100 jaar. Om dit te vieren, houden we zondag 7 juli 2019 een fietstocht voor jong en oud. Je fietst op eigen tempo langs locaties die voor de club belangrijk zijn geweest. Het rijke verleden van deze sportieve en gezellige vereniging wordt door teksten en beelden tot leven gewekt. Onderweg ontvang je kleine versnaperingen en kun je meedoen aan leuke activiteiten. Bij de TT-baan (waar Asser Boys al jaren een bijzondere band mee heeft) wacht een leuke verrassing. Behalve langs het verleden van Asser Boys leidt de fietstocht je natuurlijk ook door de prachtige Drentse natuur.

De toegang is gratis. Uiteraard mag je de club altijd steunen met een donatie of door het kopen van een lot voor "Schijt je rijk".

De fietstocht is ongeveer 38 km lang. Het vertrek is bij de kantine van Asser Boys. Je kunt vertrekken tussen 9.00 en 11.00 uur. Je moet uiterlijk om 16.00 uur weer terug zijn bij Asser Boys. Na afloop is er de gelegenheid tot gezellig nazitten onder het genot van een drankje. De consumptieprijzen bedragen 1 euro (voor koffie, thee en frisdrank).

Je kunt je aanmelden, bij voorkeur, via de email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of eventueel op de dag zelf in de kantine.

De fietstocht is mede mogelijk gemaakt dankzij Albert Heijn Vredeveld, Multa bedrijven Vanboeijen en het Drents Archief.

Klik hier voor de flyer.


KiKa