Schijt je rijk op zondag 13 oktober

Op vrijdag 24 mei 2019 is begonnen met de verkoop van de loten voor "Schijt je Rijk". Het eerste lot is gekocht door Jan Puper en hopelijk volgen er nog velen.

Tijdens de “Schijt je Rijk dag” zal er een koe op het hoofdveld rondlopen. Het hoofdveld wordt van reclamebord tot reclamebord verdeeld in zoveel kavels van ongeveer gelijke grootte als loten die zijn verkocht. Elk kavel heeft een willekeurig nummer. Iedereen, zowel leden als niet leden, kunnen loten/kavels kopen voor € 5,- per kavel. Wanneer de koe tussen 14.00 uur en 15.30 uur schijt, zal de eerste gelegde vlaai worden gemarkeerd met een vlag. Vervolgens wordt nauwkeurig gemeten en gerekend om te bepalen op welk kavel de vlag staat en zal de notaris de winnaar bekend maken. De persoon die eigenaar is van deze winnende kavel, wint de hoofdprijs van € 1500,-. De personen die eigenaren zijn van de kavels gelegen direct aan de winnende kavel winnen ieder € 100,-.

De loten worden verkocht in de periode van 24 mei 2019 t/m 6 oktober 2019.

De verkopers van de loten proberen zoveel mogelijk aanwezig te zijn bij de activiteiten die de komende maanden plaats zullen vinden bij Asser Boys. Mochten jullie de verkopers toch missen, dan mag je contact opnemen met de organisatie (René de Zwaan 06-57551019 of Sonja Feijen 06-20022390).

De verloting zal onder toeziend oog van een notaris van notariskantoor Tijdhof, Daverschot en de Jong Posthumus uitgevoerd worden.

Klik hier om het volledige reglement te bekijken.

Nu maar duimen voor een vlaai op je kavel.

De organisatie

 

 

 

 

 

 

   


KiKa