100 jaar feest op zaterdag 12 oktober 2019

Heeft u er ook al zin in? De organisatie wel. In 2019 staan we op verschillende momenten stil bij ons 100 jarig jubileum met het hoogtepunt op zaterdag 12 oktober 2019: Feestavond van 20.00 uur tot 00.30 uur. Zet het al vast in uw agenda.

100-ste verjaardag Asser Boys
Om 24.00 uur ’s avonds, zondag 13 oktober 2019, is Asser Boys 100 jaar. Een verjaardag om te vieren. Bekende artiesten brengen ons in de feeststemming en om 24.00 uur gaan we met z’n allen naar buiten om onze verjaardag feestelijk te vieren. En met dat fijne gevoel gaan we huiswaarts.
Op zondag 13 oktober 2019 vindt ’s middags “Schijt je rijk” plaats en ’s avonds hebben we een Algemene Leden Vergadering.

Feest voor genodigden met gratis toegang
Voor het feest komen alleen leden (vanaf 17 jaar), vrijwilligers, vrienden (vriend op 1 januari 2019) en sponsoren in aanmerking. Iedereen mag een partner meenemen.
Het bestuur heeft besloten dat de toegang tot het feest gratis is en dat de consumpties €1 zullen gaan kosten. De firma Van Kammen, die de feesttent regelt, vraagt wel entree en een hogere consumptie prijs, maar het bestuur heeft er voor gekozen om die extra kosten voor rekening van Asser Boys te nemen. De verwachting is dat er met de “Schijt je rijk” verloting genoeg geld binnenkomt om de kosten te kunnen dragen. U kunt helpen door straks meerdere loten te kopen voor “Schijt je rijk”.
Daarnaast zal er een donatie pot aanwezig zijn, waarin u vrij bent om een bijdrage te storten. Deze opbrengst wordt gebruikt voor de jeugdactiviteiten in het kader van het 100 jarig jubileum.

Uitnodigingen worden in de komende periode verstuurd
In de komende weken krijgen de genodigden een uitnodiging via de email daar waar het kan. Anders krijgt u een brief. U moet zich uiterlijk 1 augustus 2019 opgeven. We hebben dus nog even tijd.
De eerste doelgroep heeft al een uitnodiging ontvangen omdat deze doelgroep ook is uitgenodigd voor een reünie die ’s middags wordt gehouden. Dit betreft leden die meer dan 25 jaar lid zijn en enkele oud-leden. In de brief die zij hebben ontvangen stond dat er een bijdrage werd gevraagd van €10 als aanbetaling voor consumpties. Aangezien dat kon worden gelezen als entree, wat nadrukkelijk niet de bedoeling was, komt die € 10 te vervallen. Deze doelgroep zal een nieuwe uitnodiging ontvangen. Als zij zich al hebben aangemeld, hoeven zij niets meer te doen.

Voor eventuele vragen kan er een email worden gestuurd naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


KiKa