Winterwandeltocht door Drentsche Aa gebied

Op 28 januari 2017 organiseert voetbalclub Asser Boys een bijzondere wandeltocht door een van de mooiste natuurgebieden van Nederland, het Drentsche Aa gebied. Tijdens deze goed bewegwijzerde wandeltocht over verharde en onverharde wegen kan iedereen zien dat dit gebied ook in de winterperiode prachtig kan zijn.

De afstanden waaruit gekozen kan worden zijn 7, 14, of 21 kilometer. Het inschrijfgeld voor deze tocht bedraagt 6 euro , waarvan de netto-opbrengst ten goede komt aan het G-voetbal van v.v. Asser Boys. Kinderen tot 12 jaar kunnen gratis meelopen.

Alle afstanden starten vanaf de kantine van v.v. Asser Boys aan de Lonerstraat in Assen en eindigen hier ook. Er kan gestart worden tussen 9.00 uur en 12.00 uur. De 21 kilometer wandelaars kunnen tot 11.00 uur starten. De deelnemers ontvangen een routebeschrijving, een kop koffie met koek voor de start en een kop snert met roggebrood en spek na afloop. Goede wandelschoenen zijn aan te bevelen.

Inschrijven kan door middel van het digitale aanmeldingsformulier (klik hier) of op de dag zelf in de kantine tussen 9.00 en 12.00 uur.


KiKa