Rollades ophalen op 20, 21 en 22 december 2019

Er zijn heel veel rollades besteld en die kunnen binnenkort worden opgehaald. Tijdens de kerst en de jaarwisseling kan er van worden genoten.

De rollades kunnen worden opgehaald op: 
- vrijdag 20 december tussen 18.00 en 21.00 uur
- zaterdag 21 december tussen 10.00 en 14.00 uur
- zondag 22 december tussen 12.00 en 17.00 uur.

Balsponsor Asser Boys 1 - FC Oldemarkt 1: Financieel Gezond

Voor de thuiswedstrijd van ons eerste op zondag 15 december 2019 tegen FC Oldemarkt, heeft Financieel Gezond de wedstrijdbal aangeboden.

We zijn de sponsor zeer dankbaar. Kijk bij Sponsoren in de menu balk voor een totaaloverzicht van de balsponsoren voor het seizoen 2019-2020. Het overzicht staat onder de lijst met sponsoren.

Balsponsor Asser Boys 1 - Stadskanaal 1: Financieel Gezond

Voor de thuiswedstrijd van ons eerste op zondag 16 december 2018 tegen Stadskanaal 1, heeft Financieel Gezond de wedstrijdbal aangeboden.

We zijn de sponsor zeer dankbaar. Kijk bij Sponsoren in de menu balk voor een totaaloverzicht van de balsponsoren voor het seizoen 2018-2019. Het overzicht staat onderaan.

Met vertrektijd: Met de bus mee met ons 1ste op 2 en 9 december

Op zondag 2 december 2018 gaat ons 1ste elftal met de bus naar de uitwedstrijd tegen Erica. Een beetje ondersteuning kunnen zij best wel gebruiken. Voor 5 euro kun je met de bus mee. Er is plek voor nog 30 personen. Graag wel even aangeven (06-50900896) of je mee gaat.

Bovenstaande geld ook voor zondag 9 december als ons 1ste  uit tegen Dalfsen speelt.

De bus vertrekt om 12.00 uur. Je moet om 11.45 uur aanwezig zijn. 

Bert Braxhoofden

Informatie oliebollentoernooi 2017

Op vrijdag 29 december 2017 om 09.00 uur wordt weer het startsein gegeven voor het jaarlijkse oliebollentoernooi. Dit zaalvoetbaltoernooi wordt elk jaar op een de laatste dagen van het jaar gespeeld in de Peelohal. Dit jaar wordt het oliebollentoernooi alweer voor de 36e keer georganiseerd. De jeugd begint om 09.00 uur en de senioren beginnen om 18.00 uur.

Jeugd, Topkids en G-voetbal

Hieronder staan een aantal documenten met informatie voor de jeugd, Topkids en het G-voetbal.

Klik hier voor de teamindelingen van de verschillende jeugdteams.

Klik hier voor het wedstrijdschema. 

Senioren

Op vrijdag 29 december 2017 wordt er, zoals eerder al vermeld, ook voor de senioren weer het jaarlijkse oliebollentoernooi in de Peelohal georganiseerd. 

Aanvang: 18.00 uur

OPGAVE VOORAF IS VERPLICHT.

Je kunt je tot en met zaterdag 23 december opgeven door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. naam en team.

Balsponsor Asser Boys 1 - Sc Stadspark 1: Financieel Gezond

Voor de thuiswedstrijd van ons eerste op zondag 10 december 2017 tegen Sc Stadspark 1, heeft Financieel Gezond de wedstrijdbal aangeboden.

We zijn de sponsor zeer dankbaar. Kijk bij Sponsoren in de menu balk voor een totaaloverzicht van de balsponsoren voor het seizoen 2017-2018. Het overzicht staat onderaan.

Herhaling: Informatie Oliebollentoernooi

Op donderdag 29 december 2016 om 09.00 uur gaat voor de 35e keer het oliebollentoernooi van start. Links op de home-pagina is een button toegevoegd waar je op kan klikken om informatie over dit toernooi te bekijken. Je kunt ook hier klikken voor meer informatie. Het gaat hier onder andere om de teamindelingen en het programma voor de jeugd. Ook staat hier nadere informatie voor de senioren (Let op: bij de senioren is opgave vooraf verplicht!).

Informatie Oliebollentoernooi 2016

Op donderdag 29 december 2016 om 09.00 uur gaat voor de 35e keer het oliebollentoernooi van start. Links op de home-pagina is een button toegevoegd waar je op kan klikken om informatie over dit toernooi te bekijken. Het gaat hier onder andere om de teamindelingen en het programma voor de jeugd. Ook staat hier nadere informatie voor de senioren (Let op: bij de senioren is opgave vooraf verplicht!).

Nadere informatie Oliebollentoernooi 2016

35 jaar Oliebollentoernooi

Op donderdag 29 december 2016 om 09.00 uur wordt weer het startsein gegeven voor het jaarlijkse oliebollentoernooi. Dit zaalvoetbaltoernooi wordt elk jaar op een de laatste dagen van het jaar gespeeld in de Peelo Hal. Dit jaar wordt het oliebollentoernooi al weer voor de 35e keer georganiseerd. De jeugd begint om 09.00 uur en de senioren beginnen om 18.00 uur.

Jeugd, Topkids en G-voetbal

Hieronder staan een aantal documenten met informatie voor de jeugd, Topkids en het G-voetbal.

Klik hier voor de teamindelingen van de verschillende jeugdteams.

Klik hier voor het wedstrijdschema. 

Senioren

Op Donderdag 29 december 2016 wordt er, zoals eerder al vermeld, ook voor de senioren weer het jaarlijkse oliebollentoernooi in de Peelo hal georganiseerd. Ook dit jaar doen de jongens van JO19-1 hier aan mee.

Aanvang: 18.00 uur

OPGAVE VOORAF IS VERPLICHT.

Je kunt je tot zaterdag 24 december opgeven door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. naam en team.

Rollades kunnen worden opgehaald

Heeft u een rollade besteld, dan kunt u deze ophalen vanaf donderdag 15 december. Vergeet niet dat u nog moet betalen.

De prijs bedraagt € 5,99 per stuk

De rollades kunnen worden opgehaald op:                                                                                                
- Donderdag 15 december tussen 18:00 uur en 21:00 uur
- Vrijdag 16 december tussen 18:00 uur en 21:00 uur                                                                               
- Zaterdag 17 December tussen 10:00 uur en 14:00 uur                                 
- Zondag 18 December tussen 12:00 uur en 18:00 uur.                                           

Asser Boys als "Herbstmeister" de winterstop in

Asser Boys is vandaag, zondag 11 december, als "Herbstmeister" de winterstop ingegaan. Op eigen veld werd er wel verloren van SC Stadskanaal met 1-2, maar doordat directe concurrent Dalen ook punten verspeelde op bezoek bij Titan (0-0), behoudt Asser Boys de koppositie.

De wedstrijd tegen SC Stadskanaal begon dramatisch voor Asser Boys. Nadat de Stadskanaalsters in de eerste minuten al een paar keer behoorlijke waarschuwingen hadden afgeven, werd er twee keer gescoord: 0-2. Na 8 minuten keek Asser Boys, zo bleek later, al tegen een onoverbrugbare achterstand aan. Robert Termohlen deed in de 36e minuut nog wel iets terug. Termohlen kapte een tegenstander knap uit en schoot laag over de grond in de korte hoek de aansluitingstreffer binnen: 1-2.

In de tweede helft was Asser Boys echter niet meer bij machte om nog een gelijkmaker te forceren. Door te veel slordigheden werden er nog maar weinig mogelijkheden gecreëerd, terwijl Stadskanaal in de omschakeling nog een paar keer gevaarlijk was. Asser Boys gaat, ondanks de nederlaag, door het puntenverlies van concurrent Dalen met 1 punt voorsprong de winterstop in. Bekijk hier de stand.

Op 29 januari staat de volgende wedstrijd gepland, uit tegen SVV'04 uit Schoonebeek.

Erelid Henk Veen en nieuwe 50-plussers in de Fotogalerij

Op de algemene leden vergadering van vrijdag 25 november 2016 is Henk Veen benoemd tot Erelid van Asser Boys. Henk was al lid van verdienste en dan zou je rustig aan kunnen gaan doen. Maar dan ken je Henk Veen niet. Niets is hem teveel. Je kunt hem dag en nacht bellen en hij staat altijd klaar voor Asser Boys. Zijn auto met aanhanger is alom bekend. Voor zijn continue verdienste voor Asser Boys is hij benoemd tot Erelid.

Daarnaast zijn ook enkele leden, die 50 jaar lid zijn van onze vereniging, toegevoegd aan de fotogalerij:

Hennie Kraak (vorig jaar reeds 50 jaar lid)
Albert Lammers (hing al in de galerij als Erelid)
Willy Hunneman
Bertus Veenstra
Adriaan Hazeveld

De laatste vier zijn in 1966 lid geworden.

Kent u ze niet. Kijk in de Fotogalerij 50+ op de website onder Clubinformatie. 

Oliebollentoernooi 2016

Ook dit jaar wordt het Oliebollentoernooi weer georganiseerd. En wel voor het 35e jaar op rij. In 1981 werd het Oliebollentoernooi bij Asser Boys voor het eerst gehouden en nu, 35 jaar later, is het een ingeburgerde traditie bij Asser Boys geworden. Het toernooi is dit jaar op 29 december 2016 in de Peelohal. Om 9.00 trapt de jeugd af en om 18:00 trappen de senioren af. Bekijk hier alvast de flyer.

Nadere informatie volgt, dus houd de website en teletekst goed in de gaten!

Update kunstgras

Begin oktober heeft het televisieprogramma ZEMBLA aandacht besteed aan het gebruik van rubbergranulaat (rubberkorrels) bij de aanleg van kunstgrasvelden. In het programma werd een bepaalde stof in de rubberkorrels door een aantal wetenschappers ter discussie gesteld. 

Berichtgeving

Vorige week heeft de NOS in haar berichtgeving aandacht geschonken aan de eerste resultaten van het onderzoek dat is uitgevoerd door Bandenbranchevereniging VACO. Het bericht is na te lezen met behulp van de volgende link: http://nos.nl/l/2145325. De Gemeente Assen volgt de berichtgeving nauwlettend. 

Onderzoeken

Op dit moment worden er vele onderzoeken gedaan door allerlei organisatie die tevens belanghebbenden kunnen zijn. Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) is een onafhankelijke organisatie en ondersteunt burgers, professionals en overheden. De gemeente Assen en Asser Boys hechten veel waarde aan het onderzoek van het RIVM, waarvan de uitslag over enkele weken wordt verwacht. Op basis hiervan zal door de Gemeente Assen en Asser Boys worden bezien of en zo ja welke maatregelen genomen moeten worden. 

Reacties

Het ministerie van Volksgezondheid, de KNVB en de Vereniging Sport en Gemeenten willen niet reageren op de bevindingen. Ze wachten het onderzoek van het RIVM af. Het RIVM oordeelt dat de velden veilig zijn om op te sporten, maar adviseert om kinderen er niet op te laten spelen, anders dan sporten. Ook adviseert het instituut sporters om na afloop te douchen. 

Vervolg

Asser Boys conformeert zich aan de beslissing van de gemeente Assen en wacht de uitslag van het RIVM , dat over twee weken verschijnt, af.

Zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn, houden wij jullie hiervan op de hoogte.

Frans Geers in Onze Club Kenners Quiz

Afgelopen zondag (4 december) nam Frans Geers namens Asser Boys deel aan de Onze Club Kenners Quiz. In deze quiz worden vragen gesteld over het Drentse amateurvoetbal. Deze quiz maakt onderdeel uit van het programma 'Onze Club'. Dit is het sportprogramma dat iedere zondag te zien is op TV Drenthe. Het programma staat geheel in het teken van amateurvoetbal in de provincie. Bekijk hier de quiz terug.

Een week eerder was in 'Onze Club' nog een samenvatting te zien van de wedstrijd Asser Boys - VV Dalen (2-2). Bekijk deze samenvatting door hier te klikken.

Bestel nu uw oliebollen bij Asser Boys

Asser Boys sluit het jaar 2015 af met een spetterende Oliebollenactie. Steun onze club door uw oliebollen bij ons te bestellen.

Bestel uw oliebollen middels het bestelformulier.
Het formulier graag inleveren bij de bar of bij Harm van Solkema.

U kunt uw bestelling ook e-mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De oliebollen kunnen op Oudejaarsdag 31 december 2015 tussen 9.00 en 14.00 uur worden opgehaald in de  kantine van Asser Boys.

Kerstbingo op zaterdag 19 december

Zaterdag 19 december gaan de ballen weer rollen tijdens de jaarlijkse kerstbingo bij Asser Boys. De kerstbingo begint om 20.00 uur. Vanaf 19.15 is de kantine open en zorg dat je op tijd bent, zodat je geen ronde hoeft te missen!

Tijdens de kerstbingo zijn er fantastische prijzen te winnen. Uiteraard is er dit jaar ook een superronde. Wie weet heb jij als eerste de bingokaart vol en neem je de hoofdprijs mee naar huis!

Benieuwd naar de kerstbingo? Kom dan zaterdag 19 december naar de Oase en speel gezellig mee!

Oliebollenactie 2015

Asser Boys sluit het jaar 2015 af met een spetterende Oliebollenactie. Steun onze club door uw oliebollen bij ons te bestellen.

Bestel uw oliebollen voor 29 december middels het bestelformulier.
Het formulier graag inleveren bij de bar of bij Harm van Solkema.

U kunt uw bestelling ook e-mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De oliebollen kunnen op Oudejaarsdag 31 december 2015 tussen 9.00 en 14.00 uur worden opgehaald in de
kantine van Asser Boys.

Informatie Oliebollentoernooi 2015

Op dinsdag 29 december 2015 om 09.00 uur gaat voor de 34e keer het oliebollentoernooi van start. Links op de home-pagina is een button toegevoegd waar je op kan klikken om informatie over dit toernooi te bekijken. Het gaat hier onder andere om teamindelingen en het programma. 

Oliebollentoernooi 2015

34 jaar Oliebollentoernooi

Op Dinsdag 29 december 2015 om 09.00 uur is het weer zover dat we het startsein geven voor het jaarlijkse oliebollentoernooi. Dit zaalvoetbaltoernooi wordt elk jaar op een de laatste dagen van het jaar gespeeld in de Peelo Hal. Als het goed is wordt dit voor de 34e keer gedaan. De jeugd begint om 09.00 uur en de senioren beginnen om 18.00 uur tot +/- 23.00 uur.

Jeugd, Topkids en G-voetbal

Hieronder staan een aantal documenten met informatie voor de jeugd, Topkids en het G-voetbal.

Klik hier voor de teamindelingen van de verschillende jeugdteams.

Klik hier voor het wedstrijdschema.

Klik hier voor de puntentelling voor een poule van 4 teams.

Klik hier voor de puntentelling voor een poule van 5 teams.

Senioren

Op Dinsdag 29 december 2015 wordt er ook voor de senioren weer het jaarlijkse oliebollentoernooi zaalvoetbaltoernooi in Sporthal PEELO georganiseerd. Ook dit jaar doen de jongens van A1 hier mee voor geld, dus opgave vooraf is verplicht.

Aanvang: 18.00 uur

OPGAVE VOORAF IS VERPLICHT.

Je kunt je tot zondag 27 december opgeven door een mailtje te sturen o.v.v naam en team naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

In memoriam Lammert Schothorst

Op zondag 29 november 2015 is op 70 jarige leeftijd plotseling overleden, onze donateur

                                                          Lammert Schothorst

Lammert is ruim 36 jaar lid geweest en is vervolgens donateur geworden. Hij heeft gevoetbald en kantinediensten gedraaid. Hij was een trouwe bezoeker van Asser Boys, zoals ook afgelopen zondag.

Lammert ligt opgebaard in Uitvaartcentrum Midden-Drenthe, Pottenbakkerstraat 48 in Assen.

De plechtigheid voorafgaand aan de crematie zal plaatsvinden op donderdag 3 december om 14.30 uur in de Berkenzaal van crematorium De Boskamp, Boskamp 5 in Assen. Nadien is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten in de koffiekamer.

Wij wensen de familie veel sterkte toe met het verwerken van dit verlies.

Namens het bestuur, alle leden, vrienden en supporters van Asser Boys.

Correspondentieadres:
Uitvaartcentrum Midden-Drenthe, Pottenbakkerstraat 48, 9403 VX Assen.

Oliebollen afhalen!!

De bestelde oliebollen kunnen op Oudejaarsdag tussen 09.00 uur en 14.00 uur opgehaald worden
in de kantine van Asser Boys.

Ook is het nog mogelijk om op Oudejaarsdag oliebollen te kopen, maar OP=OP

Loting verricht voor de 37e Veteranen Cup

Tijdens de sportuitzending van RTV Assen is zondag, 21 december 2014, op welhaast professionele wijze geloot voor de poule-indeling van het zaalvoetbaltoernooi om de Asser Veteranen Cup. De broers Danny en Erwin Boer Rookhuizen verrichtten de handeling samen met Gerrit Hazeveld en Henk Veen.

Titelverdediger ACV moet het in de voorronden opnemen tegen FC Amboina, FC Assen en het selectieteam De Asser Alto’s. In de andere poule spelen Asser Boys, LEO, Achilles 1894 en LTC.

Het populaire toernooi vindt voor de 37e keer plaats. Op zaterdag 3 januari wordt in de Marsdijkhal de poulefase afgewerkt en op 10 januari volgen de finales. Op beide dagen wordt om 19.00 uur afgetrapt.

Zoals gebruikelijk is de toegang gratis.

Bekerloting: Asser Boys loot uitwedstrijd tegen Harkemase Boys

Asser Boys speelt in de derde ronde van de districtsbeker een uitwedstrijd tegen Harkemase Boys. De wedstrijd wordt gespeeld op zaterdag 14 februari (onder voorbehoud).

Harkemase Boys speelt in de hoofdklasse C bij de zaterdagamateurs, en bezet momenteel samen met ACV een gedeelde tweede plaats.

 

Het 5e digitale clubblad seizoen 2014-2015

Het 5e digitale is verstuurd naar alle leden. Om het clubblad te downloaden klik je hier. Het aanmelden voor het digitale clubblad is hier mogelijk. 

Er bestaat nog steeds de intentie om het clubblad te vernieuwen. Daar is extra hulp voor nodig!!.
Geïnteresseerden kunnen zich melden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Beste Asser Boys vrienden

Het jaar 2014 is voor mij en mijn naasten niet zo goed verlopen.

Mede door de overweldigende steun van jullie is het enigszins draaglijk geweest. Dit geeft ons de kracht om verder te strijden om deze op zijn zachts gezegd vervelende ziekte te overwinnen.

De MRI scan die voorafgaand aan de chemokuren is gemaakt gaf een positief beeld en op dit moment hebben we 2 kuren doorlopen. Ook hebben we in overleg met de behandelende artsen de medicijnen aangepast zodanig dat de epileptische neigingen zijn verminderd.Dus al met al toch nog een positief resultaat op het eind van het jaar. Dit geeft weer nieuwe moed en vechtlust om te genezen.

Namens Marion en de rest van mijn gezin wensen we een ieder die ons heeft gesteund in welke vorm dan ook:

Prettige feestdagen en een gezond 2015
Bertus Speelman.

 

Geslaagde kerstkaarten actie levert 2.000 euro op

Met de kerstdagen en jaarwisseling is het zeer gebruikelijk om elkaar de beste wensen te geven.
Hier heeft onze jeugdcoördinator Elso Bos slim op ingespeeld, door een kerstkaarten actie te organiseren. En dat was een groot succes. De actie heeft 2.000 euro opgebracht, dat wordt besteed aan de kleding van onze jeugdspelers.

De jeugd kreeg de opdracht om zoveel mogelijk kerstkaarten te verkopen. Ook de 'oudere jeugd'
(w.o. Albert Meek en Gerrit Hazeveld) heeft zeer goed zijn best gedaan. De topverkopers waren Jarno Bonnen, Sven Thomas Meek en Daan Vermaazen. Zij krijgen een leuke attentie.

Het bestuur bedankt iedereen voor deze geweldige bijdrage en wenst iedereen fijne feestdagen en een gezond en gelukkig 2015.

REMINDER. VAN DE BESTUURSTAFEL!!

Het bestuur heeft het afgelopen seizoen enkele opmerkingen en vragen gekregen over de verkoop van alcohol op zaterdag. Jaren geleden is het tijdstip van verkoop vastgesteld op 12.00 uur. Aangezien de jeugdwedstrijden tegenwoordig in de middag doorlopen, heeft het bestuur besloten om dit tijdstip aan te passen. Met ingang van 2015 wordt het tijdstip van verkoop van alcoholische dranken, op de zaterdag, vastgesteld op 14.00 uur.

Het bestuur heeft besloten, in ieder geval dit jaar, geen nieuwjaarsreceptie te houden. De reden hiervan is vierledig. Ten eerste hebben we sinds kort de zogenaamde “kerstborrel” en de daarmee gepaard gaande uitreiking van de kerstpakketten. Ten tweede constateren wij een tanende belangstelling. Ten derde is er de reden van energiebesparing, en ten vierde willen enkele medewerkers ook wel eens een paar weken “rust”.

De kantine is van maandag 22 december 2014 tot en met zondag 11 januari 2015 gesloten. Behalve op 31 december 2014 vanwege de oliebollen verkoop.

Wij hopen dat je begrip kunt opbrengen voor bovengenoemde beslissingen.

Het Bestuur

Sluiting Sportpark Asser Boys

Vanwege de feestdagen zal ons Sportpark gesloten zijn van maandag 22 december tot maandag 5 januari 2015.

Uitzondering is woensdag 31 december a.s. i.v.m. met het afhalen van de bestelde olie- en krentenbollen.

Kerstklaverjassen en Kerstbingo


Op vrijdag 19 december zal de kerstklaverjas weer worden gehouden. Deelname voor alle leden en supporters van Asser Boys. Aanvang 20.00 uur - in de Oase.
Op zaterdag 20 december organiseren we de traditionele kerstbingo. Deze bingo wordt natuurlijk gehouden in de Oase.

De balletjes rollen vanaf 20.00 uur en de koffie staat om 19.00 uur klaar!  
Je speelt al mee voor 5 euro, inclusief Superronde.

Koop dit jaar uw oliebollen bij Asser Boys en steun onze club!

Onze vereniging sluit het jaar 2014 af met een spetterende Oliebollen Actie.Steun onze club door uw oliebollen bij ons te kopen!

Bestel uw oliebollen voor 23 december middels dit bestelformulier.Het formulier 
inleveren aan de bar of bij Harm van Solkema of Richard van Solkema .

U kunt uw bestelling ook e-maillen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De oliebollen kunnen op Oudejaarsdag 31 december 2014 tussen 09.00 uur en 14.00 uur opgehaald worden in de kantine van Asser Boys.

Vogeltaarten actie!!

Vanaf heden kunnen er vogeltaarten bij de v.v. Asser Boys worden gekocht.

Je tuin of balkon komt helemaal tot leven met een vogeltaart van de v.v. Asser Boys, en tevens zijn vogels dol op deze rijk gevulde lekkernijen. Een leuk decoratief kado voor Sinterklaas of als Kerstgeschenk.

Bestel de vogeltaarten via Marion Speelman email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of inschrijven via een lijst in de OASE.

   

Asser Boys G1 KAMPIOEN

Zaterdag 29 november was het de dag dat het vernieuwde G1 van Asser Boys kampioen kon worden, er moest alleen nog gewonnen worden van Bargeres G1. In een leuke wedstrijd werd een klinkende 2 - 5 overwinning behaald en was het kampioenschap een feit.

Na de terugkomst in Assen werden de spelers en begeleiding door voorzitter Jan Puper ontvangen en tevens toegesproken. Na een patatje en een drankje galmde vervolgens het " we are the champions" door de kantine en bleef het nog een lang gezellig. Spelers en natuurlijk ook de trainers en leiders van harte gefeliciteerd met het behaalde kampioenschap!

Het Bestuur

Wacker pakt punt van Asser Boys 1

Asser Boys vertrok zondagmiddag richting De Wijk met de gedachte dat tegen het laag geklasseerde Wacker drie punten klaarlagen. Het liep anders. In de eerste helft waren de betere kansen voor Wacker, maar kregen de bezoekers via een toegekende strafschop de grootste mogelijkheid op voorsprong te komen. Robert Termohlen miste echter vanaf 11 meter.

En wat een beter spelend Asser Boys na rust ook probeerde, de ploeg van Hemmo de Wal kwam niet tot scoren en bleef uiteindelijk steken op een teleurstellende 0-0.
(FOTO GERRIT BOER)
 

Oliebollentoernooi in Sporthal Peelo

Op zondag 29 december 2013 is het weer zover dat we het startsein geven voor het jaarlijkse oliebollentoernooi. Dit zaalvoetbaltoernooi begint om 09.00 uur met de jeugd-teams, de senioren beginnen om circa 18.00 uur tot 23.00 uur. De organisatie is overdag in handen van het jeugdbestuur en in de avonduren van het hoofdbestuur. 

Lees het complete programma, met o.a.de samenstelling van de teams en aanvangstijden.

Wedstrijdprogramma komende weken

Onderstaand het wedstrijdprogramma tot 27 januari 2014. Voor de meest actuele informatie, zoals afgelastingen en eventuele wijzingen in het programma, maar ook voor kantineroosters en activiteiten ga naar RTV Drenthe teletekst pagina 323.

ATTENTIE. bekijk het wedstrijdprogramma, vanaf 21 december t/m 26 januari 2014

Dus regelmatig Teletekst checken.

Koop ook dit jaar uw oliebollen bij Asser Boys en steun onze club!

Bij Asser Boys worden, net als de voorgaande jaren, weer heerlijke oliebollen gebakken door de familie Solkema. Op Oudejaarsdag, dinsdag 31 december 2013, kun je tussen 9.00 en 14.00 uur de oliebollen ophalen in de kantine van Asser Boys.

Bij voorkeur vooraf de oliebollen bestellen, uiterlijk 23 december:

  • Bestel de oliebollen door dit bestelformulier in te leveren aan de bar in de kantine of bij Harm of Richard Solkema, waarbij je vooruit kunt betalen.

  • Je kunt de bestelling ook e-maillen,onder duidelijke vermelding van naam en aantallen, naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ook is het nog mogelijk om op Oudejaarsdag oliebollen te kopen, maar OP=OP

De G kronieken: Een geslaagd jaar met twee gezichten

Assen, door Richard Groeneveld

2012 was een wisselvallig jaar in verschillende gezichten. Na de winterstop was het een behoorlijk drama. Het spel was slecht, er waren onderlinge ruzies, er was een slechte mentaliteit en tot overmaat van ramp liepen er een paar spelers rond die last hadden van een overschattingsyndroom. Tijdens het trainingskamp op Texel (met dank aan de NAM) werd duidelijk dat het anders moest. Het werd een zwaar weekend, met zowel storm op de camping als op het veld en het had niet veel gescheeld of we waren eerder richting Assen vertrokken. De coaches, de ene net vader van Mila geworden en de ander net onderscheidden als lid in de orde van Oranje Nassau, besloten voortaan harder op te treden en bovendien veel vanuit het ‘positief coachen’ te gaan werken (goed opgezet en dank aan Marion en Bertus Speelman).

Lees meer

Stem op G-voetbal bij Sportverkiezing 2012 gemeente Assen

Het G-voetbal team van Asser Boys is kandidaat bij de Sportverkiezing 2012 van de gemeente Assen in de categorie G-sport.
De uitreiking vindt plaats op dinsdag 22 januari 2013. De G-voetballers hebben in 2012 een 'gedaantewisseling ondergaan' en voetballen nu volgens het concept van positief coachen. Op deze wijze hebben ze verschillende goede resultaten geboekt.
En dat is een geweldige prestatie. Daarnaast is 2013 een jubileumjaar en wat zou het mooi zijn als die start met de uitverkiezing.

Vanaf donderdag 27 december 2012 tot woensdag 16 januari 2013 kun je stemmen. Breng je stem uit op het G-voetbal via de website www.assenbeweegt.nl of met behulp van het stembiljet uit Berichten van de Brink.

Demonstratie invullen digitaal wedstrijdformulier voor alle leiders en trainers

In de toekomst moeten alle wedstrijdformulieren digitaal worden ingevuld met behulp van Sportlink. Op maandag 7 januari 2013 geeft Aart Rossing een demonstratie van Sportlink in de kantine. Alle leiders en trainers worden hiervoor uitgenodig. De uitleg begint om 20.00 uur en vindt plaats in de kantine.

ALV eert jubilarissen en herkiest bestuur

Op maandag 19 november 2012 vond de Algemene Leden Vergadering van het najaar plaats. In de vergadering werd stil gestaan bij de jubilarissen die 40, 50 en 60 jaar lid zijn. En we hadden er weer verschillende. Tevens moest het bestuur worden herkozen, erg spannend voor onze voorzitter Jan Puper.

Lees hier het verslag van de ALV.

Nieuwjaarsreceptie Asser Boys op zondag 6 januari 2013

Met de oliebollen op oudejaarsdag sluiten we het jaar 2012 af. Met de toespraak van onze voorzitter Jan Puper openen we het nieuwe jaar 2013.

Asser Boys houdt haar nieuwjaarsreceptie op zondag 6 januari 2013 om 14.00 uur in de kantine. Naast de woorden van Jan, kun je elkaar een gelukkig nieuwjaar wensen. Ook kun je genieten van een bakje koffie, een hapje en twee drankjes van de vereniging.

Je bent van harte welkom. De receptie duurt tot 17.00 uur.

Oliebollenactie bij Asser Boys

Bij Asser Boys worden, net als de voorgaande jaren, weer heerlijke oliebollen gebakken door de familie Solkema. Op Oudejaarsdag, maandag 31 december 2012, kun je tussen 9.00 en 14.00 uur de oliebollen ophalen in de kantine van Asser Boys.

Bij voorkeur vooraf de oliebollen bestellen, uiterlijk 20 december:

  • Bestel de oliebollen door dit bestelformulier in te leveren in de kantine of bij de familie Solkema, waarbij je vooruit kunt betalen.
  • Bestel de oliebollen via de email door het bestelformulier of een bericht met een duidelijke vermelding van naam en aantallen, te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Betalen doe je dan bij het afhalen.

Ook is het nog mogelijk om op Oudejaarsdag oliebollen te kopen, maar OP=OP

Training in de zaal voor de F-pupillen vanaf 16 januari

Vanaf woensdag 16 januari 2013 tot en met woensdag 27 februari 2013 trainen de F-pupillen in de Aubussonhal. De trainingen vinden plaats op de woensdag van 15.00 tot 17.00 uur. De Aubussonhal is te vinden op adres: Vaart Zuidzijde 83 in Assen.

Assen krijgt een Nieuwjaarsduik

Op 1 januari 2013 tussen 13.00 en 14.00 uur kunnen fanatiekelingen terecht bij de Baggelhuizerplas om een duik in het koude water te nemen. Iedereen is welkom. Meedoen kost twee euro. De Nieuwjaarsduik wordt georganiseerd door de stichting Nieuwjaarsduik Assen, die onder meer zorgt voor tenten, mutsen, snert en chocomelk.

Dus: BEGIN HET JAAR MET EEN FRISSE START EN DOE MEE!
Inschrijven kan op www.asserduik.nl

Hemmo de Wal verlengt contract!

Het bestuur van Asser Boys en Hemmo de Wal zijn een contract verlenging overeengekomen van 1 jaar. Zowel Hemmo als het Bestuur zijn erg content met deze overeenkomst.

Het Bestuur

Asser Boys staat ook stil bij overlijden grensrechter Richard Nieuwenhuizen

Het overlijden van grensrechter Richard Nieuwenhuizen is een zeer trieste gebeurtenis, waar uitvoerig bij moet worden stilgestaan. Asser Boys wil hier ook gepast aandacht aan besteden, en doet dat op de volgende manier:

  1. Zaterdag 8 en zondag 9 december zijn er geen activiteiten bij Asser Boys. We zijn in gedachten bij de directe nabestaanden van Richard Nieuwenhuizen. Bezinning is op z'n plaats.
  2. Asser Boys bereidt een thema middag voor die zal worden georganiseerd in de winterstop. Informatie daarover volgt later.

Asser Boys heeft een condoleance gestuurd naar SC Buitenboys.

Namens het bestuur van Asser Boys

Afgelast

Alle trainingen zijn donderdag 6 en vrijdag 7 december afgelast! Ook de 'Oase' is gesloten.

Digitaal Clubblad nr. 8 2012-2013

Het 8e clubblad van het nieuwe seizoen 2012 - 2013 is verstuurd naar alle leden. Via deze link kunt u zich aanmelden voor het digitale clubblad. Om het clubblad te downloaden klikt u hier.

Een overzicht van alle clubbladen van dit seizoen is ook te vinden door op de afbeelding van het clubblad in de linker kolom te klikken.

Geen amateurvoetbal aankomend weekend

In verband met het overlijden van de grensrechter Richard Nieuwenhuizen van SC Buitenboys zijn alle wedstrijden in het amateurvoetbal voor komend weekend afgelast. Klik hier voor meer informatie.

Er zullen ook geen oefenwedstrijden gespeeld worden bij Asser Boys. Weekend van bezinning.

'Hoe vaak piep jij?'

Wekelijks worden er ruim 31.000 wedstrijden gespeeld op de Nederlandse voetbalvelden. Tijdens en rondom deze wedstrijden gebeurt er van alles op de vereniging dat het onderwerp sportiviteit en respect raakt. Als voetbalbond willen we ongewenst gedrag - en de negatieve beeldvorming daarover - bespreekbaar maken en positief veranderen. Via een bewustwordingcampage vragen we aandacht voor meer sportiviteit en respect op en rond de velden. Meer informatie over de campagne vind je hier.

Via onderstaande link kunt u het bijbehorende filmpje bekijken.
http://www.youtube.com/embed/8ncEpSrb0u4

Met vriendelijke groet,
KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND

Digitaal Clubblad nr. 9 2011-2012

Het 9e digitale clubblad van seizoen 2011 - 2012 is verstuurd naar alle leden. Via deze link kunt u zich aanmelden voor het digitale clubblad. Om het clubblad te downloaden klikt u hier. Een overzicht van alle clubbladen van dit seizoen is ook te vinden door op de afbeelding van het clubblad in de linker kolom te klikken.

Oud en Nieuw: Oliebollen en Oliebollen

Vrijdag 30 december 2011    : Oliebollentoernooi in sporthal Peelo vanaf 9.00 uur
Zaterdag 31 december 2011 : Oliebollen te koop bij Asser Boys vanaf 9.00 uur

Oud en Nieuw staat bij Asser Boys in het teken van oliebollen. Op vrijdag 30 december start om 9.00 uur het jaarlijkse oliebollen toernooi in de sporthal Peelo. De jeugd begint en in de avond treden de senioren ten tonele. Zij beginnen om 18.30 uur. Voor de liefhebbers is er een lekker hapje. U raadt het al: oliebollen.

Op oudejaarsdag, zaterdag 31 december, zijn er oliebollen te koop bij Asser Boys. De familie Solkema maakt weer heerlijke oliebollen volgens een speciaal recept. Vanaf 9.00 uur kunnen de oliebollen worden afgehaald in de kantine bij Asser Boys. Om 14.00 uur sluit de verkoop.

Steun Asser Boys door de aanschaf van overheerlijke oliebollen.

Reglement Asser Boys beschikbaar op de website

Tijdens de algemene leden vergadering van maandag 21 november 2011 is bekend gemaakt dat er een reglement is opgesteld door het dagelijks bestuur. In de afgelopen jaren waren er veel "ongeschreven wetten".
 
Het dagelijks bestuur heeft de regels opnieuw vastgesteld en vastgelegd in een reglement. Is het reglement daarmee klaar? Nee. Het reglement zal regelmatig worden uitgebreid en mogelijk aangepast. Via berichtgeving op de website zult u worden geïnformeerd over een nieuwe versie.
 
Het reglement bevat regels voor bijvoorbeeld vergoedingen, hoe te handelen bij overlijden van een lid, wijze van communiceren, enzovoort. Deze regels geven duidelijkheid voor de leden en voor het bestuur. Het bestuur behoudt zich het recht voor om af te wijken van het reglement.
 
Het reglement is op te vragen op de website www.asserboys.nl via de keuzes Clubinformatie en Reglement.

Geef je steun aan KiKa

Een groep vrienden uit Assen heeft op ludieke wijze een kalender gemaakt waarvan de opbrengst volledig naar KiKa (KinderenKankervrij) gaat. Bertus Speelman is één van die vrienden. Als je de rest ook wilt zien, dan zul je de kalender moeten bestellen.
 
Steun jij Kika ook? Bestel een kalender! Klik daarvoor op het KiKa plaatje op de website.


KiKa