Rollade actie verlengd tot en met 5 december 2021

Omdat de belangstelling groot is, wordt de periode waarin de rollades kunnen worden besteld, verlengd tot en met 5 december 2021.

De korte en donkere dagen zijn aangebroken. Dit betekent dat de gezellige (Kerst)dagen voor de deur staan. Ook dit jaar gaat Asser Boys weer de overheerlijke rollades verkopen. Het wordt al een jaarlijkse traditie.

Vorig jaar werden we op het laatste moment verplicht, door aangescherpte Corona maatregelen, om de rollades bij jou thuis te bezorgen. Door de vele complimenten en Goodwill, hebben we besloten dit jaar de rollades opnieuw bij jou thuis te bezorgen.

Dit jaar bieden we het volgende aan:
1. Een varkensrollade die vacuüm is verpakt
2. Een kiprollade
Beide rollades wegen 800 gram en kosten €7,50 per stuk. De rollades worden gekoeld overgedragen en kunnen worden ingevroren.

Via de button/tegel op de website van Asser Boys, kom je direct in de webshop en kun je de rollades bestellen door ze in een ‘winkelmand’ te plaatsen en vervolgens te betalen (afrekenen) via iDeal. Je kunt meerdere rollades in 1 keer bestellen. Van de bestelling krijg je een email bevestiging.

Bestel hier je rollades uiterlijk 5 december 2021.

Bezorging van de rollades
De rollades worden binnen de gemeente Assen bezorgd op zaterdag 18 december 2021 tussen 10.00 uur en 12.30 uur (graag treffen we iemand bij jou thuis aan die de bestelling in ontvangst kan nemen).
Woon je buiten de gemeente Assen, dan kun je de bestelling af halen op zaterdag 18 december 2021 tussen 10.30 uur en 14.00 uur (Adres: Lonerstraat 100A in Assen) of laten bezorgen op een adres binnen de gemeente Assen. Geef dit bezorgadres dan gelijktijdig door bij jouw bestelling.

Graag zien wij jouw bestelling tegemoet, uiterlijk 5 december 2021.
Actiegroep Asser Boys

Balsponsor Asser Boys 1 - LEO 1: Intersport Vanderveen

Voor de thuiswedstrijd van ons eerste op zondag 1 december 2019 tegen LEO, heeft Intersport Vanderveen de wedstrijdbal aangeboden.

We zijn de sponsor zeer dankbaar. Kijk bij Sponsoren in de menu balk voor een totaaloverzicht van de balsponsoren voor het seizoen 2019-2020. Het overzicht staat onder de lijst met sponsoren.

Met de bus mee met ons 1ste op 2 en 9 december

Op zondag 2 december 2018 gaat ons 1ste elftal met de bus naar de uitwedstrijd tegen Erica. Een beetje ondersteuning kunnen zij best wel gebruiken. Voor 5 euro kun je met de bus mee. Er is plek voor nog 30 personen. Graag wel even aangeven (06-50900896) of je mee gaat.

Bovenstaande geld ook voor zondag 9 december als ons 1ste  uit tegen Dalfsen speelt.

De vertrektijden worden nog door gegeven!!

Bert Braxhoofden

Balsponsor Asser Boys 1 - SC Emmeloord 1: Auto Gorter

Voor de thuiswedstrijd van ons eerste op zondag 25 november 2018 tegen SC Emmeloord 1, heeft Auto Gorter B.V. de wedstrijdbal aangeboden.

We zijn de sponsor zeer dankbaar. Kijk bij Sponsoren in de menu balk voor een totaaloverzicht van de balsponsoren voor het seizoen 2018-2019. Het overzicht staat onderaan.

Indelingen en vertrektijden spooktocht

De indelingen en vertrektijden van de verschillende groepen die deelnemen aan de spooktocht van a.s. zaterdag 4 november zijn inmiddels bekend. De eerste groepen dienen zich om 18:00 uur te melden in de kantine.

Klik hier om te kijken wanneer elke groep aanwezig moet zijn en gaat vertrekken.

Daarnaast worden er voor de spooktocht nog begeleiders gezocht. Voor de jongere groepen is/zijn minimaal 1 en maximaal 2 begeleid(st)er(s) nodig. 

Voor de groepen met de vertrektijden 19.00, 19.15, 19.25, 19.30, 19.35 hebben zich nog geen begeleiders gemeld.

Mocht u zich willen aanmelden dan kan dit via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Verder kan dit ook bij de start van de spooktocht zaterdagavond.

Wietze de Jong stopt aan het eind van het seizoen

Trainer Wietze de Jong stopt aan het eind van het seizoen bij Asser Boys. Dat heeft Wietze dinsdagavond 29 november 2016 bekend gemaakt aan de spelersgroep en aan het bestuur.

"Ik werk nog steeds met veel plezier bij de club en de resultaten zijn fantastisch. Toch heb ik besloten om te stoppen. Na 26 jaar aaneengesloten trainerschap wil ik graag meer vrije tijd." aldus de Jong.

Asser Boys is op dit moment de ongeslagen koploper van de zondag derde klasse C. Spelers en trainer is er alles aan gelegen om het seizoen mooi af te sluiten.

Asser Boys en De Jong gaan in zeer goede harmonie uit elkaar.

Bestuur v.v. Asser Boys

 

Kerstborrel op zondag 18 december 2016

Voor alle medewerkers en vrijwilligers is er op zondag 18 december 2016 een kerstborrel in de kantine van Asser Boys. Jullie zijn welkom van 14.00 uur tot 17.00 uur.

3e Nieuwsbrief 2016-2017

Gisteren (zondag 13 november) is de 3e nieuwsbrief van Asser Boys voor het seizoen 2016-2017 verzonden. Mocht u deze nieuwsbrief niet ontvangen hebben, dan kunt u de nieuwsbrief hier lezen.

Rolladeverkoopactie 2016

Ook dit jaar gaan we weer rollades verkopen, waarvan de opbrengst voor een groot deel naar
onze jeugd zal gaan. Maar ook de senioren profiteren van de opbrengst van de verkoop. Het zijn varkensrollades van de echte slager. Van een uitstekende kwaliteit, vacuüm verpakt en
ongeveer 800 gram.

                                                  De prijs bedraagt € 5,99

Het is de bedoeling dat alle leden meedoen aan de verkoop. Hiervoor kunt u gebruik maken van
het opgave formulier. Dit formulier moet uiterlijk vóór 1 December ingeleverd worden in de OASE.

De rollades kunnen opgehaald worden op:                                                                                                
- Donderdag 15 en op Vrijdag 16 december tussen 18:00 uur en 21:00 uur,                                                                                
- Zaterdag 17 December tussen 10:00 uur en 14:00 uur, en op                                   
- Zondag 18 December tussen 12:00 uur en 18:00 uur.                                           

Bent u niet in de gelegenheid om de rollades te halen, dan kunnen ze eventueel bezorgd worden, geef dit dan even aan.

Bestuur vv Asser Boys

In memoriam Norre Greving - 5 november 2016

Op zaterdag 5 november 2016 is Norre (Gerard) Greving overleden. Hij is 86 jaar geworden en was 72 jaar lid van Asser Boys. En daarmee het lid met de meeste lidmaatschapsjaren.  

Norre was de laatste speler van Asser Boys die nog onder Rinus Michels heeft getraind. Hij was een verdediger die zijn tegenstander goed kon intimideren. Zolang het nog kon, was hij aan het trainen met, onder andere, zijn broer Bram. Ooit heeft een elftal, volledig bestaand uit broers van het gezin Greving, een wedstrijd gespeeld. 
Norre was altijd werkzaam bij de TT-baan in de tijd dat er nog tribunes werden opgebouwd en afgebroken. Hij was altijd een trouwe bezoeker van het eerste. Hij vond het een eer om vooraan in de Fotogalerij 50+ te hangen.  

Op vrijdag 11 november 2016 vindt het afscheid plaats.

Wij wensen de familie veel sterkte toe met het verwerken van dit verlies. 

Namens alle leden en supporters van Asser Boys, het bestuur.

 

Rabobank clubkas campagne levert 600 euro op

Bij de Rabobank clubkas campagne konden leden van de Rabobank stemmen op een vereniging. De Asser Boys leden en begunstigers hebben dat goed gedaan. Het heeft Asser Boys 600 euro opgeleverd.

Hartelijk dank voor uw stem. En hartelijk dank aan de Rabobank voor de bijdrage. Klik hier voor het totale overzicht.

Solkema Catering sponsor wedstrijdbal

Aanstaande zondag speelt Asser Boys 1 een thuiswedstrijd tegen DIO Oosterwolde. Aanvang 14:00 uur. De wedstrijdbal wordt aan geboden door Solkema Catering Assen.

Solkema Catering verzorgt catering van uitstekende kwaliteit, voor een leuke prijs, en voor particulier en bedrijf. Of het nu gaat om een feest of partijtje met een schaal hapjes, een BBQ, of om een warm-koud buffet, bij Solkema Catering bent u aan het juiste adres.

Vraag vrijblijvend een offerte – vanaf 15 personen - contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of 06 54 78 59 24

Voor alle thuiswedstrijden van het eerste elftal van Asser Boys worden de wedstrijdballen aangeboden door sponsoren.

Agenda ALV najaar vv Asser Boys

Op vrijdag 27 november 2015 vindt de Algemene Leden Vergadering van het najaar plaats. Het Bestuur zal uitleg geven over de stand van zaken van diverse activiteiten én van de financiën.

Dus komt allen naar de Algemene Leden Vergadering in de kantine van Asser Boys, we starten om 20.00 uur. Voor een hapje en drankje wordt gezorgd. 

Bekijk hier de agenda.

Het 4e digitale clubblad seizoen 2014-2015

Het 4e digitale is verstuurd naar alle leden. Om het clubblad te downloaden klik je hier. Het aanmelden voor het digitale clubblad is hier mogelijk.
In het nieuwe seizoen wordt het clubblad, weer 4 wekelijks uitgegeven.

Er bestaat nog steeds de intentie om het clubblad te vernieuwen.
Daar is extra hulp voor nodig!!. Geïnteresseerden kunnen zich melden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

Verslag JVZ VR1 - Asser Boys VR3

Voor Asser Boys VR3 stond zaterdag 15 november een uitwedstrijd  tegen JVZ VR1 Zuidwolde op het programma.
De wedstrijd werd met 3 - 1 verloren.

Lees het wedstrijdverslag, zoals geplaatst op de site van JVZ. 
Bekijk de samenvatting van de wedstrijd aangeboden door Connie van Triest (JVZ)

Agenda ALV najaar op maandag 1 december 2014

Naast een ingelaste en een feestelijke algemene leden vergadering die  we hebben gehad in de afgelopen periode, vindt de 'normale' ALV van  het najaar plaats op 1 december 2014. Ben je benieuwd naar hoe het  gaat met Asser Boys, kom dan opgenoemde datum om 20.00 uur naar de kantine.

Omdat de huldiging van alle jubilarissen al is geweest, zal het vooral gaan om wat er het afgelopen jaar is gebeurd en in het komende jaar  gaat gebeuren. De financiën zullen in ieder geval veel aandacht krijgen. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd. Je bent van harte welkom op de ALV.

Lees hier de ALV-agenda.

BEKER: Asser Boys met moeite langs strijdbaar Weerdinge

Asser Boys heeft in de strijd om de noordelijke KNVB-districtsbeker alle zeilen moeten bijzetten om de volgende ronde te bereiken. De zondag derdeklasser moest op bezoek bij vv Weerdinge, dat een niveau lager uitkomt. Het werd uiteindelijk een nipte 0-1 overwinning voor de Assenaren. 

De ploeg van Hemmo van der Wal heeft al het hele seizoen – een enkele uitschieter daargelaten - moeite om de kansen ook om te zetten in doelpunten. Bij Weerdinge was dat niet anders. Mogelijkheden genoeg, maar voor rust geen goals.

Speciaal doelpunt
De thuisploeg putte daar moed uit. Weerdinge streed voor wat het waard was, maar moest in de tweede helft toch het hoofd buigen. Daar was wel een speciaal doelpunt voor nodig. Justin Smeenge zag hoe zijn inzet via de lat en de rug van de keeper alsnog tegen het net belandde: 0-1.

Bron
Asser Courant.nl (Nieuws en achtergrond en sport in en rond Assen)

'Onze Club' het sportprogramma van RTV Drenthe was bij de bekerwedstrijd en maakte de volgende samenvatting.
Bron : RTV Drenthe 'Onze Club' - Twee Nul.nl

TONEELVERENIGING de Vrije Trappers SOUFFLEURLOOS!!

Onze Toneelverening de Vrije Trappers zijn al enige tijd weer begonnen met de repetities, maar zijn DRINGEND OPZOEK naar een souffleur (m/v). De wekelijkse repetities , op dinsdagavond, vinden plaats in Cafe Popken te Ekehaar en de uitvoering staat reeds voor 28 februari 2015 op de agenda.

Inlichtingen:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06- 81215959 
en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06- 505 105 41

KERSTKAARTENACTIE ASSER BOYS

Met ingang van de voorjaarscompetitie in maart 2015 gaan alle jeugdteams van Asser Boys in nieuwe kleding spelen. Het bestuur heeft aangegeven dat de leden hiervoor geen extra bijdrage gaan betalen. Wel wil de club met deze actie de kosten beperken voor Asser Boys.

 

  

Binnenkort zullen de jeugdleden van Asser Boys bij u aan de deur komen om kerstkaarten te verkopen. In elk doosje zitten 10 luxe kerstkaarten met enveloppen en dat kost u maar € 2,50.

Doe mee aan het bubbelvoetbalkampioenschap bij ACV

Sporting Events organiseert op 29 november het bubbelvoetbalkampioenschap bij ACV Assen. Na het succes van het kampioenschap in 2013 gaat Sporting Events het nu op meerdere locaties in Noord Nederland organiseren.

Wat is bubbelvoetbal?
Bubbelvoetbal is een innovatieve sport. De teams spelen in een opblaasbare bal. De spelers mogen tegen elkaar opspringen en elkaar omver duwen, alleen slidings zijn verboden! Door de opblaasbare bal, is het een stuk veiliger dan rugby.

Voor meer informatie en opgave: www.sportingevents.nl of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bellen kan natuurlijk ook: 0592-710681

Lees meer

Reminder: Sinterklaasfeest bij Asser Boys

Zaterdag, 29 november, van 11.00-13.00 uur, is het weer zover, want dan komen Sinterklaas en zijn Pieten, weer bij ons op bezoek. Alle kinderen, die op 29 November 2014, 1 t/m 7 jaar oud zijn, mogen zich via onderstaande opgavestrook opgeven.

Sinterklaas wil wel graag weten, welk kado jullie willen hebben en vraagt jullie dit uit te zoeken, uit het speelgoedboek van INTERTOYS.

Knip het plaatje uit en plak dit plaatje vast aan jouw opgavestrookje. Omdat Sinterklaas en zijn Pieten zelf de inkopen gaan doen, moeten jullie je opgeven, voor uiterlijk zaterdag 15 november 2014 a.s.

Lees meer

Netwerkbijeenkomst 'Waar gaat jouw hart sneller van kloppen?'

Assen organiseert op 18 november 2014 de netwerkbijeenkomst (met diverse workshops) om een steentje bij te dragen aan de ontwikkeling van een open club.

De sportclubs in Assen zijn volop in beweging. Ontwikkelen, borgen en samenwerking spelen hierbij een grote rol. Kruisbestuiving, eco-coaching, positief coachen, veilig sportklimaat, elkaar inspireren en gezonde leefstijl worden al  bekende begrippen in Assen. Het is mooi om te ontdekken dat clubs voortdurend bezig zijn zichzelf te ontwikkelen.

De workshops zijn bekend!. Meld je nu aan en lees de informatie op de Flyer!!

ALV najaar op maandag 1 december 2014

Naast een ingelaste en een feestelijke algemene leden vergadering die  we hebben gehad in de afgelopen periode, vindt de 'normale' ALV van  het najaar plaats op 1 december 2014. Ben je benieuwd naar hoe het  gaat met Asser Boys, kom dan opgenoemde datum om 20.00 uur naar de kantine.

Omdat de huldiging van alle jubilarissen al is geweest, zal het vooral gaan om wat er het afgelopen jaar is gebeurd en in het komende jaar  gaat gebeuren. De financiën zullen in ieder geval veel aandachtkrijgen.

Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd.
Je bent van harte welkom op de ALV.

4e digitale clubblad van seizoen 2013 - 2014

Het 4e digitale clubblad van seizoen 2013 - 2014 is verstuurd naar alle leden. Via deze link kunt u zich aanmelden voor het digitale clubblad. Om het clubblad te downloaden klikt u hier.

Sinterklaas verkoop trainingspakken v.v. Asser Boys

Woensdagmiddag 20 november 2013 is René Mast van Master Sport & Promo in de kantine aanwezig voor de verkoop van prachtige Asser Boys trainingspakken. De pakken, in de junior en senior maten, zijn inclusief geborduurde badge v.v. Asser Boys en naam en nummer opdruk.

Verkooptijden zijn tussen 15.30 - 18.00 uur. Inlichting René Mast: 06 - 535 90 353

Bekijk hier de Sinterklaas flyer.

Dankbetuiging Maarten Kabbedijk‏

Hartverwarmend was het dat zo velen ons bij het afscheid van mijn vrouw, onze moeder,
schoonmoeder, oma en overgrootoma Hennie Kabbedijk terzijde stonden.

De belangstelling neemt het verdriet niet weg, maar geeft ons het gevoel
dit niet alleen te dragen.

Voor het medeleven en steun in deze moeilijke tijd willen wij 
iedereen hartelijk bedanken. Dit hebben wij bijzonder op prijs gesteld. 

 

Maarten Kabbedijk en familie

De 'echte' helden van Asser Boys: Simon Jongman

De leden die al 50 jaar of meer lid zijn van Asser Boys hebben al een hele staat van dienst. In de serie "De 'echte' helden van Asser Boys" zullen we kennismaken met deze leden. De eerste held is Simon Jongman.

Lees hier zijn verhaal

16 november: 7x7 voetbal bij Asser Boys

Vrijdagavond 16 november zal de voetbalvereniging Asser Boys gastheer zijn van de najaarsreeks van 7tegen7-toernooien. Het zal voor dit najaar de laatste gelegenheid zijn kennis te maken met deze snel groeiende tak van voetbalsport. Afwijkend van het normale voetbal is, dat wordt gespeeld op een half veld, waarbij beide teams zeven spelers bestaan. Langs de kant staan maximaal vijf spelers, die onbeperkt mogen worden gewisseld. Buitenspel is afgeschaft en slidings zijn niet toegestaan. Deelnemers zijn 35 jaar of ouder. Het toernooi staat open voor alle clubs uit de regio. Aanmeldingen voor deelname zijn mogelijk via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Lees meer

In memoriam: Hennie Kabbedijk

Op zaterdag 10 november 2012 is toch nog vrij onverwacht Hennie Kabbedijk overleden. Hennie, de echtgenote van ons lid van verdienste Maarten Kabbedijk, heeft in het verleden meegewerkt aan de rijwielvierdaagse.

De plechtigheid voorafgaand aan de crematie vindt plaats op donderdag 15 november 2012 in 13:30 uur in de Boskamp te Assen. Na de plechtigheid is er gelegenheid tot condoleren. Op maandag, dinsdag en woensdag is er 's avonds van 18:30 tot 19:30 uur ook gelegenheid om afscheid te nemen.

Wij wensen Maarten, de kinderen, kleinkinderen en achterkleinkind veel sterkte toe met het verwerken van dit verlies.

Bestuur en leden v.v. Asser Boys
Supportersvereniging Asser Boys
Stichting vrienden Asser Boys

In memoriam: Hennie Kabbedijk

Op zaterdag 10 november 2012 is toch nog vrij onverwacht Hennie Kabbedijk overleden. Hennie, de echtgenote van ons lid van verdienste Maarten Kabbedijk, heeft in het verleden meegewerkt aan de rijwielvierdaagse.
 
 
De plechtigheid voorafgaand aan de crematie vindt plaats op donderdag 15 november 2012 om 13:30 uur in de Boskamp te Assen. Na de plechtigheid is er gelegenheid tot condoleren. Op maandag, dinsdag en woensdag is er 's avonds van 18:30 tot 19:30 uur ook gelegenheid om afscheid te nemen.
 
 
Wij wensen Maarten, de kinderen en kleinkinderen veel sterkte toe met het verwerken van dit verlies.
 
 
Bestuur en leden v.v. Asser Boys
Supportersvereniging Asser Boys
Stichting vrienden Asser Boys.

Agenda ALV Najaar 2012

De Algemene Leden Vergadering van VV Asser Boys, vindt plaats op:
Datum: 19 november 2012
Aanvang: 20:00 uur
Plaats: Kantine Asser Boys

Lees meer

Digitaal Clubblad nr. 6 2012-2013

Het 6e clubblad van het nieuwe seizoen 2012 - 2013 is verstuurd naar alle leden. Via deze link kunt u zich aanmelden voor het digitale clubblad. Om het clubblad te downloaden klikt u hier.

Een overzicht van alle clubbladen van dit seizoen is ook te vinden door op de afbeelding van het clubblad in de linker kolom te klikken.

Digitaal Clubblad nr. 8 2011-2012

Het 8e digitale clubblad van seizoen 2011 - 2012 is verstuurd naar alle leden. Via deze link kunt u zich aanmelden voor het digitale clubblad. Om het clubblad te downloaden klikt u hier. Een overzicht van alle clubbladen van dit seizoen is ook te vinden door op de afbeelding van het clubblad in de linker kolom te klikken.

Meidenvoetbalclinic SC Heerenveen

Donderdag 24 november werd er een meidenvoetbalclinic gehouden onder leiding van 6 speelster van SC Heerenveen. SC Heerenveen is momenteel de enige betaalde vrouwenvoetbal club in Noord-Nederland.

De clinic werd mede georganiseerd door de gemeente Assen, de KNVB en VV Asser Boys. In totaal namen er 60 kinderen deel aan de 5 verschillende spelvormen. De kinderen oefenden met afronden op het doel en één tegen één, passeren en natuurlijk was er een onderling partijtje.

Na afloop konden ze een handtekening van de profvoetbalsters op een kaart verzamelen. Een bakje patat ging er na vijf kwartier bewegen lekker in en met een goodie-bag in de hand vertrokken de deelnemers voldaan weer naar huis.

Marion Speelman

Fotogalerij 50+ officieel geopend

Op de algemene leden vergadering van maandag 21 november 2011 heeft Bram Greving de Fotogalerij 50+ officieel geopend door het groene doek te verwijderen. Op de wand waar vroeger de grote shirts hingen, hangen nu 30 foto's van leden die 50 jaar of langer lid zijn, erelid zijn of lid van verdienste.
 
De leden hangen op volgorde van het aantal jaren lidmaatschap. Ons lid met de meeste jaren is Hielke Buist. Henk Veen sluit de rij. In onderstaand overzicht staan alle leden vermeld.
 
Jaarlijks zal de fotogalerij worden uitgebreid met de leden die dan 50 jaar lid zijn. Mocht een lid overlijden, dan wordt de foto uit de fotogalerij gehaald.

Lees meer

Najaars ALV met opening van Fotogalerij 50plus

Op maandagavond 21 november 2011 heeft de Algemene Leden Vergadering (ALV) van het najaar plaatsgevonden bij Asser Boys. Onder aanwezigheid van ruim 60 leden, heeft het bestuur uitleg gegeven over de stand van zaken.

Lees meer

Digitaal Clubblad nr. 7 2011-2012

Het 7e digitale clubblad van seizoen 2011 - 2012 is verstuurd naar alle leden. Via deze link kunt u zich aanmelden voor het digitale clubblad. Om het clubblad te downloaden klikt u hier. Een overzicht van alle clubbladen van dit seizoen is ook te vinden door op de afbeelding van het clubblad in de linker kolom te klikken.

Verkoop Asser Boys Clubkleding in de kantine

abpak

Kadotip voor de feestdagen!

Woensdag 16 november is er weer de gelegenheid Asser Boys clubkleding te kopen in de kantine. Het assortiment bestaat onder andere uit trainingspakken, windjacks, shorts, shirts, kousen en sporttassen inclusief opdruk van eigen naam - nummer - initialen en / of logo Asser Boys.

Bestellen kan tussen 16:00 uur en 18:00 uur.
Levering vóór 5 december!

Sportieve groet
Master Sport en Promo

Philip Nanuru zondag op TV in De Reünie

Zondag 13 november 2011 komt Philip Nanuru op TV. In het programma De Reünie van de KRO op NED1 om 20.20 uur komen filmfragmenten van Philip. Deze opnames zijn gemaakt bij Asser Boys.

Agenda ALV Najaar 2011

Datum            :   21 november 2011
Aanvang         :   20:00 uur
Plaats             :   Kantine Asser Boys


AGENDA

 1. 1.Opening
 2. 2.Vaststelling Agenda
 3. 3.Mededelingen van het Bestuur
 4. 4.Verslag van ALV 30mei2011
 5. 5.Stand van zaken/uitvoering Rapport Bebingh
 6. 6.Wijzigingen organisatie Bestuur
 7. 7.Handboek/reglement vv Asser Boys

Pauze

 1. 8.Jaarverslag seizoen 2010-2011
 2. 9.Financieel verslag
 3. 10.Verslag kascommissie en verkiezing nieuwe leden
 4. 11.Jubilea (40+, ev)
 5. 12.Rondvraag
 6. 13.Sluiting

In memoriam Peter ten Brink (03-08-1927 02-11-2011)

Na een lang ziekbed is op 84 jarige leeftijd overleden ons zeer gewaardeerde lid van verdienste Peter ten Brink. Peter was één van de leden van de oude stempel: altijd klaar staan voor de vereniging.

Zijn grootste passie was de rijwielvierdaagse camping op het terrein van Asser Boys aan de Houtlaan. Dit leverde hem ook de bijnaam op van “burgemeester”.

Wij wensen de familie veel sterkte toe met het verwerken van dit verlies.

Bestuur en leden v.v. Asser Boys
Supportersvereniging Asser Boys
Stichting Vrienden Asser Boys

Digitaal Clubblad nr. 6 2011-2012

Het 6e digitale clubblad van seizoen 2011 - 2012 is verstuurd naar alle leden. Via deze link kunt u zich aanmelden voor het digitale clubblad. Om het clubblad te downloaden klikt u hier. Een overzicht van alle clubbladen van dit seizoen is ook te vinden door op de afbeelding van het clubblad in de linker kolom te klikken.


KiKa