Balsponsor Asser Boys 1 - Gomos 1: van Solkema catering

Voor de thuiswedstrijd van ons eerste op zondag 11 maart 2018 tegen Gomos 1, heeft van Solkema catering de wedstrijdbal aangeboden.

We zijn de sponsor zeer dankbaar. Kijk bij Sponsoren in de menu balk voor een totaaloverzicht van de balsponsoren voor het seizoen 2017-2018. Het overzicht staat onderaan.

Lijsttrekker Henk Krol 50PLUS landt maandag op veld Asser Boys

Lijsttrekker Henk Krol van 50PLUS landt maandagmiddag op het hoofdveld van Asser Boys. Krol doet maandag in één dag alle provincies aan, hij maakt de verkiezingstour per helicopter. "Een nog nooit vertoond staaltje campagnevoeren", aldus 50PLUS. Krol begint z'n helitour maandag om tien uur in Amsterdam. De planning is dat hij om 16.55 uur landt op het hoofdveld van Asser Boys. Maar dat kan ook een aantal minuten eerder of later zijn, afhankelijk van de weersomstandigheden. Krol blijft een kwartier tot 20 minuten in Assen op het sportpark van Asser Boys aan de Lonerstraat. Het is de bedoeling dat hij er met kiezers praat en hun wensen noteert. Asser Boys werkt van harte mee aan het verzoek van 50PLUS voor een landingsplaats. "Wij proberen onderdak te bieden aan iedereen waar mogelijk. Je weet maar nooit waar het goed voor is", zegt Boys-voorziter Jan Puper. Rond half zes vertrekt Henk Krol weer en vliegt hij naar Groningen. Om 18.45 uur eindigt zijn helitour in Lelystad.

Qilo groente en fruit sponsor wedstrijdbal

Aanstaande zondag, 3 april 2016, speelt Asser Boys 1 een thuiswedstrijd tegen v.v. Leo Loon. Aanvang 14:00 uur. De wedstrijdbal wordt aan geboden door speciaalzaak Qilo, gevestigd in het Forum te Assen.

Qilo is een speciaalzaak in aardappelen, groente en fruit. Bovendien zijn ze bekend door de ambachtelijke rauwkost salades, fruitmanden en vruchtensappen. Tevens is Qilo het juiste adres voor al uw werkfruit/schoolfruit.

We danken speciaalzaak Qilo voor de betrokkenheid bij onze vereninging.

Voor alle thuiswedstrijden van het eerste elftal van Asser Boys worden de wedstrijdballen aangeboden door sponsoren.

Opfriscursus ‘Positief Coachen’ voor Asser sportclubs

Assenbeweegt!Vaartwelzijn biedt op 25 april a.s. een opfrisavond aan voor trainers, coaches en begeleiders van alle sportclubs in Assen. Ook het kader van nieuwe clubs, die nog geen lid zijn van het Platform Positief Coachen in Assen, zijn van harte welkom. Wellicht een mooie kans om het positief coachen op te frissen of als een eerste start binnen de club. De opfriscursus wordt gehouden in de kantine van Asser Boys.

Positief Coachen is een programma voor trainers, coaches en begeleiders om hun sporters effectief te begeleiden, in teamsporten en in individuele sporten. Het is onderbouwd met wetenschappelijk onderzoek gestoeld op praktijkervaringen van topcoaches.

Anne Prins, opleider binnen de Stichting Positief Coachen, zal de opfris cursus leiden en o.a. de kernbegrippen “plezier en zelfvertrouwen” nader toelichten. Positief coachen is een onderdeel van het totaalprogramma van het Veilig Sportklimaat. Het Platform Positief Coachen Assen zal begin juni weer bij elkaar komen om ervaringen te delen en de volgende stap te maken binnen het Veilig Sportklimaat. Wie hierin mee wil denken is van harte welkom.

De bijeenkomst op 25 april vindt plaats van 19.30-21.30 uur in een van de sportkantines in Assen. Je kunt je opgeven voor de opfriscursus door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Topkids Fun: voetbal in de gedachte van Cruijff

Afgelopen week overleed de allerbeste voetballer die Nederland ooit heeft gehad. Naast voetballer was hij ook bekend als grote promotor van de gehandicaptensport in Nederland. Iedereen met een beperking moet kunnen sporten en hieraan plezier beleven. Een gedachte waarbij Asser Boys zich natuurlijk aansluit.

Alleen binnen de afdeling van het voetbal met een beperking is de krachtsverhouding tussen twee ploegen tijdens een wedstrijd vaak nog erg groot. De enorme verschillen in beperking en het beschikbaar aantal spelers per club maakt dat sommige spelers nog te weinig in het spel worden betrokken.

Reden voor Kids United uit Groningen en Topkids uit Assen om een wedstrijd buiten competitieverband te organiseren om deze spelers een extra mogelijkheid te bieden een leuke wedstrijd te spelen waarbij iedereen aan bod komt.

Afgelopen zaterdag was in Assen dan ook de eerste wedstrijd tussen Topkids Fun tegen Kids United Fun. De selectie van Topkids Fun bestond uit Steffen (k), Marleen, Thomas, Daniël en de op het laatste moment nog ‘ingevlogen’ Joël. Deze selectie werd uitgebreid met een drietal spelers uit Groningen, te weten Simone, Harm en Sandro.

Onder leiding van scheidsrechter Remco volgde een enerverende wedstrijd tussen beide ploegen, waarbij Harm en Joël de nodige treffers voor hun rekening namen, maar ook de keepers zich van hun beste kant lieten zien. Zo tikte Steffen een moeilijk schot behendig naast de paal, viel Daniël verder op door een leep hakballetje en stonden Marleen en Thomas achterin hun vrouwtje/mannetje. Na de rust kwam Kids United Fun sterk terug. Harm speelde weer bij zijn eigen ploeg en scoorde als echte spits ook daar. Ook Tijs van de gasten maakte nog een doelpunt en als de penalty was benut had de uitslag nog dichter bij elkaar gelegen, maar dat was deze middag nu net niet het belangrijkste.

Na de wedstrijd was de stemming opperbest en hadden alle spelers het erg leuk gevonden. De eerstkomende wedstrijd in deze reeks is nog niet bekend.

Om JC te citeren: “Je gaat het pas zien als je het door hebt”.

Topkids 2 door blessure naar winst

Na de ‘winter’ met prima verlopen zaalvoetbaltoernooien, maar nog zonder nieuwe kleding aanvaarde Topkids 2 de reis naar Joure.  De selectie bestond dit keer uit Jannes (k), Michael, Jeffrey, Joël, Giedo, Nick, Rick, Tjeerd en aanvoerder Stan. Na een ontspannen rit waarbij Stan even een uiltje knapte kwamen we aan in het toch wel  frisse Fryslân.

EHS’85 uit Emmen was de eerste tegenstander. Een tegenstander waar wij het altijd lastig mee hebben en ook dit keer hadden zij het betere van het spel. Bij ons hadden een aantal spelers teveel ontzag voor de tegenstander en deden te weinig mee. Nu had de ploeg van Emmen ook een mannetje/vrouwtje meer in het begin, maar in werkelijkheid kwamen wij wel 4 á 5 paar voeten tekort om de aanvallen te stoppen. Voor rust bouwde de tegenstander dan ook vrij eenvoudig een voorsprong op van 4-0.

Bij EHS'85 werd dan ook sterspeler naar...... Klik op lees meer.

Lees meer

Informatieavond voor vrijwilligers en ouders

Op  maandagavond 21 maart organiseert Asser Boys samen met Paramedics een gratis voorlichtingsbijeenkomst. Tijdens de bijeenkomst behandelen we twee onderwerpen over sportgerelateerde klachten bij jonge voetbal(st)ers. De bijeenkomst wordt gegeven door Bert Corbiere, sportfysiotherapeut, en al jaren actief binnen de (top) sport in Noord Nederland. In een uur tijd wil Bert graag twee onderwerpen bespreken die helpen om klachten bij voetballers te begrijpen, en hoe er mee om te gaan.

Ten eerste - de rol van het groeiproces bij klachten tijdens voetbal. Klachten aan de kniepees en achillespees zijn veelgehoorde irritaties, maar welke zijn er nog meer? Hoe zijn ze te verklaren, wat is de prognose en belangrijk: hoe er mee om te gaan?

Ten tweede - de enkel, honderden keren per weekend gaan jonge sporters door hun enkel. Hoe op te treden wanneer een sporter door zijn enkel gaat? Wanneer kiest men ervoor om een foto te laten maken? Deze en meer vragen komen aan bod.

De bijeenkomst is uitermate geschikt voor diegene die zaterdag op het veld staan. Of dit nu in de rol van vrijwilliger of enthousiaste ouder is. 

Maandag 21 maart, kantine Asser Boys, inloop vanaf 19.00 uur, aanvang 19.30 uur. 

We hopen op een grote opkomst! -  Bekijk de informatie banner.

In memoriam Geert Alberts

Op maandag 23 maart 2015 is, na een afnemende gezondheid, overleden, ons lid Geert Alberts.
Geert is geboren op 3 november 1932 en was sinds 1 mei 1972 lid van Asser Boys. Hij voetbalde vroeger in het twaalfde, was clubbladbezorger en altijd trouw bezoeker van wedstrijden van ons eerste. 
De crematie vindt plaats op maandag 30 maart 2015 om 9.30 uur in crematorium de Boskamp in Assen. 

Wij wensen de familie veel sterkte toe met het verwerken van dit verlies.

Namens alle leden, supporters en vrienden van Asser Boys, het bestuur. 

Correspondentieadres:
Adelaarsweg 18
9404 CW  Assen

Vrijkaarten EK kwalificatie onder 19 voor G-voetbal Asser Boys

Assen, 24 maart 2015 – Voorzitter Ronald Keen van Achilles 1894 overhandigde 50 vrijkaarten op dinsdag 24 maart 2015 aan de G-voetballers van Asser Boys. Zij kunnen daarmee gratis naar 3 wedstrijden in de voorrondes van de EK onder 19 voor Nationale teams.

Tijdens de training van de G-voetballers op dinsdagavond 24 maart 2015 kwam Ronald Keen, de voorzitter van Achilles 1894, de spelers en begeleiders verblijden met 50 vrijkaarten:  “Als oude buren hebben Asser Boys en Achilles 1894 al een lange relatie met elkaar. Omdat Asser Boys het G-voetbal voor heel Assen verzorgt en het G-voetbal ‘net niet’ de Sportverkiezing Assen 2014 wist te winnen, krijgen ze nu de hoofdprijs: vrijkaarten voor 50 personen waarmee zij 3 wedstrijden kunnen bekijken bij Achilles 1894 voor de voorrondes van de EK onder 19 jaar. Spelers uit de eredivisie kunnen ze dan live zien voetballen.”

De vrijkaarten zijn mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Assen, Provincie Drenthe en het Ondernemersfonds Assen. De G-voetballers, de begeleiders en het bestuur van Asser Boys waren zeer blij met deze kaarten. Komende zaterdag wordt er alles aan gedaan om op tijd terug te zijn van de uitwedstrijd in Heerenveen. Het hoogte punt wordt de wedstrijd van Nederland tegen Noorwegen op zaterdag 28 maart. De andere twee wedstrijden vinden plaats op 26 en 31 maart. Voor meer informatie: www.achilles1894.nl en www.asserboys.nl

Zie voor de foto's van de overhandiging van de vrijkaarten de keuze "FOTO'S" in de menu balk van de website en vervolgens collectie "Seizoen 2014-2015" en dan het album "2015-03-24 G-voetbal vrijkaarten EK".

Paaseitjes zoeken op maandag 6 april 2015

Op tweede Paasdag is het gebruikelijk om eitjes te gaan zoeken bij Asser Boys. Ook dit jaar weer. De kinderen kunnen weer eitjes gaan zoeken op maandag 6 april 2015 om:
09.45 uur: kinderen van 1 t/m 3 jaar
10.15 uur: kinderen van 4 t/m 6 jaar
10.45 uur: kinderen van 7 t/m 10 jaar

De kinderen kunnen zich opgeven bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Er mag ook een briefje in de blauwe bus worden gegooid in de kantine.

Groots Bossaball evenement op 28 en 29 maart 2015

Op zaterdag 28 en zondag 29 maart word er een groots bossaball evenement georganiseerd op beide dagen in pand 17 te Assen. In de ochtend van zaterdag 28 maart, kunnen kinderen van 12+ zich aanmelden via de www.assenbeweegt.nl site, zich aanmelden voor bossaball clinics.In de middag vanaf 13:00 uur kunnen kinderen zich opgeven per team van minimaal 4 spelers om aan een bossaball toernooi mee te doen. Het aanmelden hiervan gaat ook via de site.

Op zondag 29 maart komen de beste teams van Nederland en België een competitiedag afwerken, dit word een zeer spectaculair dag met bossaball op het aller hoogste niveau.

Kijk voor meer informatie op www.assenbeweegt.nl of op deze poster.

Nederlands elftal onder 19 voetbalt 28 maart bij Achilles 1894

Vanaf 26 maart 2015 begint het EK kwalificatie toernooi voor het Nederlands elftal onder 19 jaar. Een deel van de wedstrijden wordt gespeeld op het veld van Achilles 1894. Op 28 maart komen  spelers zoals Zivkovic, Bazoer en Riedewald (allen Ajax), Diks (Vitesse), Van Amersfoort (Heerenveen) en Bilal Ould Chikh (Twente)  in actie tegen Noorwegen.

Wilt u daar bij zijn, lees dan het vervolg op dit artikel.

Lees meer

Het 8ste digitale clubblad seizoen 2014-2015

Het 8ste digitale is verstuurd naar alle leden. Om het clubblad te downloaden klik je hier. Het aanmelden voor het digitale clubblad is hier mogelijk. 

Er bestaat nog steeds de intentie om het clubblad te vernieuwen. Daar is extra hulp voor nodig!!.
Geïnteresseerden kunnen zich melden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Oproep Voetbalschool Skills maart-mei 2015

Aangezien de winterstop voor de meeste voetbalclubs alweer voorbij is, hebben wij de inschrijvingen voor de nieuwe 10 wekelijkse cyclus van onze voetbalschool Skills ook weer geopend.
Onze voetbalschool bestaat uit een trainingscyclus van 10 trainingen in 10 weken van 75 minuten. Die 75 minuten staan vol met techniekoefeningen en het domineren van je tegenstander. De voetbalschool is een aanvulling op de reguliere trainingen van je eigen club. Voor maar €99,00 kun jij al meedoen waarbij je onder andere een volledig tenue en certificaat krijgt. Aangezien wij al jaren actief zijn met onze voetbalschool hebben wij aardig wat ervaring opgedaan waardoor we altijd bezig zijn met de laatste ontwikkelingen. Bent u nog niet overtuigd? U kunt zich opgeven voor de gratis en vrijblijvende proeftraining die plaats zal vinden voorafgaand aan de cyclus. 

Lees hier hoe u zich kunt opgeven.

Toneeluitvoering "Iesvereniging Kris Kras" was zeer geslaagd

Het was weer als vanouds! 

Afgelopen zaterdag gaf onze toneelvereniging "De Vrije Trappers" weer haar jaarlijkse uitvoering in Café Popken te Ekehaar. Opgevoerd werd het blijspel "Iesvereniging Kris Kras". De uitvoering van dit blijspel werd door de zaal ( bijna geheel uitverkocht) met een daverend applaus beloond.

Vooral het spel van de twee nieuwe spelers was uitstekend, zonder de anderen te kort te doen. Het geheel was erg goed en het stuk werd door alle spelers met veel verve gespeeld.  Proficiat allemaal.

Wij rekenen volgend jaar weer op een grandioos uitgevoerd stuk.

Een toeschouwer

Gratis kaarten FC Emmen - FC Eindhoven op 16 maart 2015

Voor de wedstrijd FC Emmen-FC Eindhoven op maandag 16 maarts a.s. heeft Asser Boys 25 vrijkaarten ontvangen.
Belangstellenden hiervoor kunnen zich melden bij Jan Puper: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Zolang de voorraad strekt. Aanvang 20.00 uur.

Afscheid repro apparatuur bij Asser Boys

Op maandag 18 maart 2013 heeft Ricoh de repro apparatuur opgehaald bij Asser Boys. Hiermee is een einde gekomen aan een jarenlange traditie van het drukken van het clubblad in eigen huis. Voor de medewerkers van de redactie een moment om even bij stil te staan.

Lees het volledige artikel

2013 EEN HISTORISCH JAAR VOOR HET G VOETBAL!

Oftewel : 25 Jaar G Voetbal, veel prijzen, ongeslagen in Duitsland en een missende spits
Na de herfsttitel (ongeslagen) binnen te hebben gehaald en de prijs te hebben gewonnen van Asser sportploeg van het jaar, zijn de verwachtingen hoog gespannen voor de voorjaarscompetitie. Omdat alles in het teken staat van ons 25 jarig bestaan zou het natuurlijk heel mooi zijn als hier ook de titel wordt binnengehaald.

Lees het volledige artikel.

Promens Care schenkt Asser Boys drie computers

Promens Care en Asser Boys onderhouden goede contacten met elkaar. Over en weer proberen we elkaar zoveel mogelijk te helpen. Daar waar zij gebruik kunnen maken van onze accommodatie, kon Jan Puper drie computers in ontvangst nemen.

Lees meer... 

Afgelastingen op zaterdag 23 maart 2013

Status: zaterdag 23 maart 2013 om 10.00 uur

Omdat Teletekst op de website wat later wordt bijgewerkt, is het advies om teletekst te controleren op TV Drenthe.

Voor zaterdag 23 maart 2013 zijn de volgende wedstrijden afgelast:

- Alle wedstrijden van de E-tjes en F-jes.
- Alle thuis wedstrijden.
- En de uitwedstrijden van: VR2, A1, D2, C1 en C2.


De huldiging van de kampioenen E2 en F1 is uitgesteld.

Top of Holland Trophy 2013 (20e editie)

Het is al weer bijna zover. De 20e editie van de Top of Holland Trophy staat weer voor de deur. Het evenement dat traditie is geworden tijdens de Paasdagen. Een evenement dat dit jaar plaats vindt op zaterdag 30 en zondag 31 maart en door ongeveer 80 voetbalteams wordt bezocht. Het blijkt echter dat de economische crisis ook zijn sporen heeft achtergelaten in de wereld van de sporttoernooien. Het aantal toernooien dat er dit jaar wordt georganiseerd door Euro-Sportring is flink minder. De opzet voor dit jaar is volledig anders.

Lees meer

Geef je nog tot maandag 15 april op voor de Univé Voetbaldagen. VOL = VOL

Univé Voetbaldagen is een voetbalevenement waar Univé  haar naam aan heeft verbonden. De Univé Voetbaldagen worden georganiseerd in de mei-vakantie (29 april, 1, 2 en 3 mei 2013). Tijdens deze dagen wordt er 4 dagen getraind en gevoetbald. De trainingen worden gegeven volgens de Total Soccer Method, die is ontwikkeld door De Voetbalschool. Meld je aan door op de button in de linker kolom te klikken.  

Lees meer

Digitaal Clubblad nr. 15 2011-2012

Het 15e digitale clubblad van seizoen 2011 - 2012 is verstuurd naar alle leden. Via deze link kunt u zich aanmelden voor het digitale clubblad. Om het clubblad te downloaden klikt u hier.

Een overzicht van alle clubbladen van dit seizoen is ook te vinden door op de afbeelding van het clubblad in de linker kolom te klikken.

Een nieuwe Asser Veteranen Cup op het veld

Aan alle voetbalverenigingen in en om Assen,

In januari ben ik benaderd door de KNVB met het verzoek om na 34 jaar Asser Veteranen Cup in de zaal nu eens een veteranentoernooi op het veld te organiseren. In het verleden heeft de bond zelf pogingen gedaan om met een veteranentoernooi de voetbalsport te promoten met als doelstelling mensen te interesseren voor de sport. Een deel van de organisatie is reeds voorgebakken. De KNVB heeft daartoe de regels aangepast. Er wordt gespeeld op een half veld met doelen van 5x2 en zonder buitenspel. Het aantal spelers is 7x7 en er mag worden doorgewisseld. Om enig idee te krijgen hoe dit allemaal zal werken, wordt een informatiebijeenkomst gehouden bij Asser Boys op vrijdag 13 april. Tijdens deze bijeenkomst wordt een demonstratiewedstrijd gespeeld om idee te krijgen van de mogelijkheden.

Lees meer

Asser Boys F1 speelt zondag voorwedstijd bij Asser Boys 1

Aanstaande zondag speelt Asser Boys F1, voor de topwedstrijd FC Assen 1 - Asser Boys 1 in de derde klasse B, een voorwedstrijd tegen de F1 van FC Assen. Echt een topwedstrijd voor deze leeftijdscategorie!

De voorwedstrijd, overigens a.s. zondag 18 maart 2012, begint om 12.45 uur.

Bij de hoofdwedstrijd zullen deze jongens aan de hand van de spelers van Asser Boys 1 nogmaals het veld betreden! Het beloofd voor de jongens een leuke happening te worden, maar het wordt nog leuker als er veel publiek komt. Zondag wordt het waarschijnlijk mooi weer dus komt allen kijken naar deze jonkies van Asser Boys.

Voetballen met je maten!

Voetballen doe je veelal met je maten. In dit verband wordt bedoeld 'vroegere' maten. Gasten waar je vroeger mee voetbalde, trainde en de derde helft beleefde. Vroeger, toen je nog topfit was, op een hoger niveau speelde, die geweldige acties nog maakte en voor een goede klassering in de competitie ging. Vroeger, ja. Hoezo, vroeger? Wat is nou vroeger? Het kan allemaal nog steeds! Nog steeds zijn er goede mogelijkheden diezelfde beleving te ervaren, er zijn zelfs meer mogelijkheden. Naast 11 tegen 11 kan er nu ook 7 tegen 7 gespeeld worden!

Voetballen met je maten!
- Proberen samen de wedstrijd te winnen!
- Nog lekker die lol (en wedstrijdspanning) vooraf in de kleedkamer!
- Dan lekker aan de bak met je maten! Weer/nog steeds diezelfde acties maken!
- Na de wedstrijd in de kleedkamer nog even terugkijken, 'de overwinning vieren' of 'de teleurstelling verwerken'!
- En dan: de derde helft!

7 tegen 7 in een zogenaamde 'Mooi weer-competitie'!
- Niet meer die grote afstanden
- Kortere speeltijd
- Niet in het weekend, maar op een avond door de week
- Twee wedstrijdjes op één avond?
- Niet elke week
- Alleen met mooi weer (zonder daar garantie op te kunnen geven)
- Nog jaren lekker voetballen

Lees meer

Digitaal Clubblad nr. 14 2011-2012

Het 14e digitale clubblad van seizoen 2011 - 2012 is verstuurd naar alle leden. Via deze link kunt u zich aanmelden voor het digitale clubblad. Om het clubblad te downloaden klikt u hier.

Een overzicht van alle clubbladen van dit seizoen is ook te vinden door op de afbeelding van het clubblad in de linker kolom te klikken.

TopKids voeren actie bij Poiesz op woensdag 21 maart 2012

Asser Boys doet het goed in de sponsoractie bij Poiesz in het filiaal aan de Paganinilaan.
Door een eindsprint hopen we dat Asser Boys de actie als winnaar afsluit.

De TopKids zorgen voor die eindsprint op woensdagmiddag 21 maart 2012. Wilt u zien wat de actie inhoudt:
Doe uw boodschappen dan op woensdagmiddag 21 maart 2012 bij Poiesz aan de Paganinilaan!

Vergeet niet om de waardebonnen voor de taartenactie mee te nemen.
Deze kunt u verkrijgen in de kantine van Asser Boys en leveren u 50% korting op en Asser Boys extra punten.

Uitnodiging workshops Positief coachen voor trainers, coaches en jeugd-scheidsrechters

Inmiddels zijn er twee avonden positief coachen geweest bij onze club. Een groot aantal heeft een avond bijgewoond en is enthousiast geworden. Eind maart, begin april worden de drie workshops voor trainers/coaches georganiseerd. Deze workshops zijn voor alle trainers, coaches en jeugd-scheidsrechters.

Wat zeg je tegen je spelers vlak voor een spannende wedstrijd? Wat doe je als de training niet loopt? En hoe ga je om met lastige ouders? Over dat soort vragen gaan de bijeenkomsten over het effectief begeleiden van jeugdspelers van Stichting Positief Coachen, die binnenkort bij onze club plaatsvinden. Jij bent daarvoor geselecteerd, we hopen dat je mee doet. Je kunt je vanaf nu opgeven via deze link: www.positiefcoachen.nl/inschrijven

Het gaat om drie avonden, alle drie op woensdagavond: 21 maart, 4 april en 11 april. De koffie staat vanaf 19.30 uur klaar, de bijeenkomsten duren van 20.00 tot 22.00 uur en vinden plaats in onze kantine "de Oase".

Het is alleen mogelijk om aan alle drie bijeenkomsten mee te doen. Deelname is gratis. De deelnemers aan de drie bijeenkomsten en de bijbehorende praktijkopdrachten krijgen een licentie Positief Coachen.

Het bestuur hoopt dat alle trainers en coaches bij de jeugd een licentie Positief Coachen halen, dus zorg dat je de bijeenkomsten niet mist!

Tijdens deze avonden leer je op een leuke manier de tools die je bij trainingen en/of wedstrijden kunt gebruiken om je spelers effectief te begeleiden. In onderzoek bij andere sportclubs is aangetoond dat de spelers zich dan beter ontwikkelen (en dus beter gaan presteren!) en minder snel afhaken. En ook dat het begeleiden van spelers voor trainers/coaches leuker wordt.

Als je vragen hebt, kun je terecht bij Marion Speelman. En meld je dus meteen aan voor de bijeenkomsten via www.positiefcoachen.nl/inschrijven dan krijg je via de mail een bevestiging van je inschrijving. Ik wens iedereen vast veel plezier met deze bijeenkomsten!


KiKa