Balsponsor Asser Boys 1 - Steenwijk 1: Auto Gorter

Voor de thuiswedstrijd van ons eerste op zondag 1 maart 2020 tegen Steenwijk, heeft Auto Gorter de wedstrijdbal aangeboden.

We zijn de sponsor zeer dankbaar. Kijk bij Sponsoren in de menu balk voor een totaaloverzicht van de balsponsoren voor het seizoen 2019-2020. Het overzicht staat onder de lijst met sponsoren.

Balsponsor Asser Boys 1 - Stadskanaal 1: Financieel Gezond

Voor de thuiswedstrijd van ons eerste op zondag 24 februari 2019 tegen Stadskanaal 1, heeft Financieel Gezond de wedstrijdbal aangeboden.

We zijn de sponsor zeer dankbaar. Kijk bij Sponsoren in de menu balk voor een totaaloverzicht van de balsponsoren voor het seizoen 2018-2019. Het overzicht staat onderaan.

Balsponsor Asser Boys 1 - Sc Stadspark 1: Financieel Gezond

Voor de thuiswedstrijd van ons eerste op zondag 25 februari 2018 tegen Sc Stadspark 1, heeft  Financieel Gezond de wedstrijdbal aangeboden.

We zijn de sponsor zeer dankbaar. Kijk bij Sponsoren in de menu balk voor een totaaloverzicht van de balsponsoren voor het seizoen 2017-2018. Het overzicht staat onderaan.

In memoriam Ede Beckeringh

Op dinsdag 20 februari 2018 is Ede Beckeringh overleden op 68-jarige leeftijd.

Ede Beckeringh was in 2015 40 jaar lid van Asser Boys en sinds de laatste jaren donateur. Ede was werkzaam bij Stichting Circuit Drenthe en was ons altijd behulpzaam bij de TT campings.

Het afscheid vindt plaats op zaterdag 24 februari 2018 om 12.00 uur in de Boskamp in Assen. Gelegenheid tot condoleren is er ’s avonds van 18.30 tot 19.30 uur.

Wij wensen de familie veel sterkte toe met het verwerken van dit verlies.

Namens alle leden en supporters van Asser Boys,
het bestuur.

Correspondentie adres:
Hoofdstraat 9
9801 BS Zuidhorn

In memoriam Jenny Blauw-Jonink

Op woensdag 7 februari 2018 is Jenny Blauw-Jonink overleden op 87-jarige leeftijd.

Jenny Blauw-Jonink was sinds 1999 weduwe van onze voormalige secretaris en lid van verdienste Jan Blauw sr. Jenny was de moeder van onze leden Jan en Bennie Blauw. Jenny woonde de laatste jaren in het verzorgingstehuis De Vijverhof en kwam elk jaar trouw even op bezoek bij de stand van Asser Boys op het Wijkfeest Assen-Oost. Ze was altijd geïnteresseerd in hoe het met Asser Boys ging.

Er is op dinsdag 13 februari 2018 gelegenheid om afscheid te nemen van 19.00 tot 20.00 uur in de Vijverzaal van De Vijverhof, Vredeveldseweg 75 in Assen. De afscheidsdienst en crematie zal in familiekring plaatsvinden.

Wij wensen de familie veel sterkte toe met het verwerken van dit verlies.

Namens alle leden en supporters van Asser Boys,
het bestuur.

Correspondentie adres:
Rodeweg 6
9404 RN Assen

Klik hier voor de rouwadvertentie

Balsponsor Asser Boys 1 - Amicitia VMC 1: Qilo groente en fruit

Voor de thuiswedstrijd van ons eerste op zondag 11 februari 2018 tegen Amicitia VMC 1, heeft Qilo groente en fruit de wedstrijdbal aangeboden.

We zijn de sponsor zeer dankbaar. Kijk bij Sponsoren in de menu balk voor een totaaloverzicht van de balsponsoren voor het seizoen 2017-2018. Het overzicht staat onderaan.

Teletekst op website niet actueel!

Door een storing bij de Teletekst dienst is Teletekst op de website niet actueel. Je herkent dit als de datum op de bovenste regel afwijkt van de huidige datum. Voor de actuele informatie op Teletekst kun je wel terecht op de teletekst pagina 323 bij de TV zender van RTV Drenthe.

Excuses voor het ongemak. Het is niet bekend hoe lang de storing nog gaat duren.

HERHALING: TONEELUITVOERING AFGELAST!

Onze toneelclub heeft vorige week (17 februari, red.) unaniem besloten om de voor vandaag (25 februari, red.)  geplande uitvoering , voor dit jaar, af te gelasten.

De reden is dat onze speelster Janneke van de Tuuk tijdelijk met gezondheidsproblemen kampt en daardoor mogelijk een operatie moet ondergaan.

Alhoewel het natuurlijk een operatie is, bestaat er geen reden tot zorg.

Hartelijke groet van de “VRIJE TRAPPERS”

In memoriam Jebienus Jagt

Op zondag 19 februari 2017 is Bienus (Jebienus) Jagt overleden op 85-jarige leeftijd na een kortstondige ziekte. Hij was het oudste lid van Asser Boys. 

Bienus is net na de tweede wereldoorlog lid geworden en na 10 jaar even weg geweest. Na 4 jaar is hij weer lid geworden. Hij was ondertussen 66 jaar lid van Asser Boys. Naast genieten van het voetbal bij Asser Boys van zijn beide zonen, Martin en Theo, heeft hij ook kunnen genieten van het voetbal van zijn kleinkinderen, Patrick en Ilona. 

Op donderdag 23 februari 2017 vindt het afscheid plaats in de Boskamp, aanvang 9.30 uur.

Wij wensen de familie veel sterkte toe met het verwerken van dit verlies. 

Namens alle leden en supporters van Asser Boys,
het bestuur.

Geen training voor jeugd in de voorjaarsvakantie

De jeugd traint komende week, 20 t/m 26 februari 2017, niet bij Asser Boys. Het is voorjaarsvakantie.

De week erna worden alle trainingen weer hervat, zoals eerder op de website vermeld.

Asser Boys gaat onderuit in Nieuw-Weerdinge

Asser Boys heeft zichzelf vandaag een slechte dienst bewezen. In een matige wedstrijd ging de ploeg van trainer Wietze de Jong met 2-1 onderuit op bezoek bij de nummer 8, VV Titan. Doordat Asser Boys een voorspong van 3 en 4 punten op respectievelijk Sleen en Dalen had opgebouwd, blijft de ploeg nog wel nipt koploper.

De wedstrijd werd gespeeld in Nieuw-Weerdinge op een niet al te best veld en onder sombere weersomstandigheden. Ook de eerste helft was niet om over naar huis te schrijven. Beide teams leden ontzettend veel balverlies, waardoor de wedstrijd een zeer rommelig verloop vertoonde. De kansen waren spaarzaam, maar desalniettemin wel levensgevaarlijk. Beide kanten kregen één grote kans in de eerste helft. De eerste was voor Asser Boys. Na een aantal goede passeeracties van Justin Smeenge kreeg René Westerveen in de 9e minuut de bal voor zijn voeten. Hij twijfelde niet en schoot de bal hard op de paal. De fase er op verliep vooral erg rommelig. Totdat tien minuten voor rust VV Titan een reusachtige kans kreeg. Met een uitstekende diepte-pass wisten de Titanen zichzelf alleen voor de keeper te zetten. Door het goede uitkomen van keeper Marvin Bodde werd de bal echter vervolgens naast geschoven.

De tweede helft ging voor de thuisploeg een stuk voortvarender van start. Al in de 47e minuut wist VV Titan de score te openen. Uit een corner wist Jos Smit aan te tekenen voor de openingstreffer. De minuten na de openingstreffer probeerde Asser Boys in eerste instantie enigszins wanhopig de gelijkmaker te forceren. Twee afstandsschoten van René Westerveen bleken een makkelijke prooi voor de doelman van Titan. Het derde schot van Asser Boys was wel raak. Op aangeven van de ingevallen Gerben Tammenga schoot Robert Termohlen vanaf de rand van het strafschopgebied laag over de grond de gelijkmaker binnen. Na 56 minuten stond Asser Boys weer op gelijke hoogte. Hierna probeerde Asser Boys met nog ruim een half uur te spelen de winnende treffer te forceren. Dit terwijl Titan loerde op zijn mogelijkheid in de omschakeling. Het lukte Asser Boys in de alsmaar rommelig blijvende wedstrijd eigenlijk geen moment meer om tot echt grote kansen te komen. Een aantal schoten waren er nog wel, maar deze bleken weinig doeltreffend. Titan wist daarentegen één van zijn uitbraken wel te bekronen met een treffer. In de 83e minuut werd Tim Kollmer goed gelanceerd en Kollmer wist vervolgens koel en beheerst de 2-1 binnen te schieten. Asser Boys zat in de problemen en wist de wedstrijd in de minieme resterende speeltijd niet meer om te keren. En zo floot de scheidsrechter een zeer matige wedstrijd af en betekent dit de tweede competitienederlaag van dit seizoen voor Asser Boys.

Volgende week staat er voor Asser Boys geen competitiewedstrijd op het programma. Dit betekent dat Asser Boys zich over twee weken kan herstellen van deze nederlaag. Op zondag 5 maart wacht namelijk de uitwedstrijd tegen SVV'04 uit Schoonebeek.

Jeugd traint weer op het veld vanaf maandag 13 februari 2017

De zaaltraining voor de jeugd is beëindigd. Vanaf maandag 13 februari 2017 traint de jeugd weer op het veld. De trainingstijden zijn:

JO7 woensdag middag 15.30-16.30
JO9 maandag 16.00-17.00 en woensdag 15.30-16.30
JO11 maandag 17.00 – 18.00 en woensdag 16.30-17.30
JO13-2 Maandag 17.30-18.30 en woensdag 17.00-18.00

Enkele jeugd teams zijn opnieuw ingedeeld. De nieuwe indeling is te vinden onder het menu "Teams".

Zaterdag a.s. speelt De Vrije Trappers 'een koffer met geld'

Asser Boys leden van toneelvereniging “de Vrije Trappers” spelen op 20 februari in café Popken te Ekehaar de komedie “Een koffer vol met geld”. 

Deze komedie, die bestaat uit misverstanden, verwisselingen, humorvolle dialogen en krachtige woordenwisseling zullen zorgen voor veel hilariteit.

Na afloop is er net als voorgaande jaren een verloting met vele mooie prijzen.

Bekijk de "Flyer" van dit toneelstuk.

Toneelgroep De Vrije Trappers speelt 'Een koffer vol met geld'

Asser Boys leden van toneelvereniging “de Vrije Trappers” spelen op 20 februari in café Popken te Ekehaar de komedie “Een koffer vol met geld”. 

Deze komedie, die bestaat uit misverstanden, verwisselingen, humorvolle dialogen en krachtige woordenwisseling zullen zorgen voor veel hilariteit.

Na afloop is er net als voorgaande jaren een verloting met vele mooie prijzen.

Bekijk de "Flyer" van dit toneelstuk.

Herinnering: Toneelvereniging speelt "IESVERIENING KRAS KRAS"

Toneelvereniging de Vrije Trappers speelt op 28 februari 2015 de uitvoering "IESVERIENING Kris Kras", geschreven door Harm Dijkstra. Het is een stuk vol met humor dat zich afspeelt in de ouderwetse kantine van IJsvereniging Kris Kras.

Als op zekere dag de eigenaar van de grond van de ijsbaan deze van de een op de andere dag wil verkopen, ziet het er slecht uit voor de ijsvereniging. Of zullen de verstoorde verhoudingen weer hersteld worden? Vast wel, want wat is nu een dorp zonder ijsvereniging.


Lees meer informatie in de Flyer "IESVERIENING KRIS KRAS"

 

In memoriam Jan de Weerd

Op dinsdag 10 februari 2015 is overleden, ons lid Jan de Weerd. Jan is geboren op 14 augustus 1942 en was sinds 1 augustus 1968 lid van Asser Boys, bijna 47 jaar. Jan was bekend als leider, scheidsrechter en iemand die altijd bereid was om te helpen.

De crematie zal in besloten kring plaatsvinden.

Wij wensen de familie veel sterkte toe met het verwerken van dit verlies.
Namens alle leden, supporters en vrienden van Asser Boys, het bestuur.

Correspondentie adres:
J. Wilmink - de Weerd,
Buxushage 17,
9408 ED  Assen

Het 7e digitale clubblad seizoen 2014-2015

Het 7e digitale is verstuurd naar alle leden. Om het clubblad te downloaden klik je hier. Het aanmelden voor het digitale clubblad is hier mogelijk. 

Er bestaat nog steeds de intentie om het clubblad te vernieuwen. Daar is extra hulp voor nodig!!.
Geïnteresseerden kunnen zich melden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Doe mee ... met de Vrienden van Asser Boys

 

 

Doe mee!

 Word vriend of vriendin van Asser Boys. Je bent al vriend of vriendin van Asser Boys voor € 10 per jaar en steunt daarmee de vereniging in financiële en materiële zin. De Vrienden van Asser Boys zorgen voor het inzamelen van geld buiten de contributies om. Van oudsher wil Asser Boys het plezier beleven en deelnemen aan de voetbalsport laagdrempelig houden zodat iedereen kan blijven deelnemen.

Jong en oud moet in de gelegenheid worden gesteld om bij de vereniging aan bod te komen. De Vrienden van Asser Boys steunen dit streven en roepen daarom iedereen op mee te doen voor minimaal € 10 per jaar. Onverwachte uitgaven waar de vereniging voor komt te staan kunnen dan eventueel met de bijdrage van de Vrienden van Asser Boys worden opgevangen. 

Lees meer

Sportverkiezing Assen 2014: "Net niet"

Op maandagavond 2 februari 2015 vond in de Nieuwe Kolk de Sportverkiezing Assen 2014 plaats. Naast allerlei andere categorieën, waarin Achilles 1894 1 sportploeg van het jaar werd en Luc Rengers de sportpluim kreeg, ging de aandacht van Asser Boys uit naar de categorie G-sport van het jaar.

Lees hier wie de prijs wint.

Poiesz Jeugd Sponsor Actie 2015

Asser Boys neemt in 2015 wederom deel aan de Jeugd Sponsor Actie van supermarkt Poiesz. Dat biedt Asser Boys de mogelijkheid om onze clubkas te spekken. Daarbij kun jij onze club bij helpen!

De Jeugd Sponsor Actie start op maandag 2 februari en duurt tot en met 29 maart. Gedurende deze acht weken ontvang je bij de Poiesz-vestigingen sponsormunten als je daar boodschappen doet. Die munten kun je vervolgens in de winkel in de koker van  Asser Boys stoppen. Als je bij een andere vestiging van Poiesz winkelt (waar dus geen koker van Asser Boys is), kun je de daar ontvangen munten meenemen en later inleveren bij het verzamelpunt in de kantine van Asser Boys.

Hoeveel sponsormunten ontvang je bij Poiesz?

  • Wekelijkse Super Jeugd Sponsor Aanbieding: 10
  • Wekelijkse Jeugd Sponsor Aanbiedingen: 5
  • Speciale bakkerijaanbieding (vrijdag-zondag): 5
  • Sponsorproduct dat niet in de aanbieding is: 1
  • Bij elke 10 euro aan boodschappen: 1

Oproep: voor alle campingvrijwilligers!!

Enige tijd geleden hebben jullie allemaal de lijsten ontvangen, waarop jullie ingeplande diensten staan vermeld. Van enkelen hebben wij  hun akkoord of enige wijzigingen doorgekregen. Wij gaan op donderdag 14 maart a.s. de definitieve planning voor de WK Superbike 26 t/m 28 april 2013 rondmaken.

Lees meer

Digitaal Clubblad nr. 12 2012-2013

Het 12e digitale clubblad van seizoen 2012 - 2013 is verstuurd naar alle leden. Via deze link kunt u zich aanmelden voor het digitale clubblad. Om het clubblad te downloaden klikt u hier.

Een overzicht van alle clubbladen van dit seizoen is ook te vinden door op de afbeelding van het clubblad in de linker kolom te klikken.

Copy voor clubblad uiterlijk zondag aanleveren

Vanaf dinsdag 12 februari 2013 wordt het clubblad niet meer bij Asser Boys gedrukt maar bij een drukker. Hierdoor wordt de werkwijze voor de redactie iets gewijzigd. Het clubblad wordt nog wel per twee weken gemaakt.
 
Om de redactie de gelegenheid te geven om het clubblad op tijd bij de drukker aan te leveren, is de uiterste aanleverdag voor de copy, de zondag voorafgaand aan het uitgeven van het clubblad.
 
Te laat aangeleverde artikelen gaan niet meer mee, en worden, indien mogelijk, pas in het volgende clubblad opgenomen.

Update: Busreis naar Auschwitz en Krakow, nog 6 plaatsen vrij

Van 19 t/m 22 april a.s. organiseert Asser Boys een busreis naar Auschwitz en Krakow in Polen. Voor deze verzorgde reis zijn nog slechts 6 plaatsen beschikbaar. Belangstelling of voor verdere inlichtingen neem dan contact op met Jan Puper of Gerrit de Vries.

Bel 06- 11 05 65 77 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Digitaal Clubblad nr. 13 2011-2012

Het 13e digitale clubblad van seizoen 2011 - 2012 is verstuurd naar alle leden. Via deze link kunt u zich aanmelden voor het digitale clubblad. Om het clubblad te downloaden klikt u hier.

Een overzicht van alle clubbladen van dit seizoen is ook te vinden door op de afbeelding van het clubblad in de linker kolom te klikken.

Help in de strijd tegen kanker via Alpe d'HuZes

Asser Boys wil graag een bijdrage leveren in de strijd tegen kanker. Daarom ondersteunt Asser Boys initiatieven waarmee geld wordt ingezameld om deze ziekte te lijf te gaan. Eerder hebben we de KiKa kalender ondersteund.

Op 7 juni 2012 gaan veel mensen op de fiets de Alpe d'Huez beklimmen. En allemaal voor het goede doel: kankerbestrijding. Deze wielrenners kunnen worden gesponsord. Jij kunt daaraan een bijdrage leveren. En jouw bijdrage gaat voor de volle 100% naar het kankeronderzoek.

Via de website www.opgevenisgeenoptie.nl kun je zien hoe het werkt. Eén van de wielrenners is Jan Tjapkes. Wat zou het mooi zijn om hem 3x die berg op te zien gaan. Zie zijn boodschap in deze flyer.

Jan, alvast veel succes en goed gaan trainen.

Poiesz Sponsor Actie

De sponsoractie van supermarkt Poiesz loopt inmiddels alweer ruim 2 weken en Asser Boys staat op dit moment bovenaan in het klassement! De actie duurt echter nog tot 31 maart en we voelen de hete adem van onze concurrenten zoals Achilles en LEO in onze nek. Blijf uw boodschappen de komende weken daarom dus doen bij Poiesz en doneer uw sponsormunten aan Asser Boys!

Daarnaast graag nog even uw speciale aandacht voor de ”gebaksbattle” waarmee onze vereniging extra punten kan verdienen. Op de website www.poiesz-supermarkten.nl kunt u tijdens de actieperiode verschillende soorten gebak bestellen. Bij het plaatsen van de bestelling kunt u aangeven dat u Asser Boys steunt. Hoe meer bestellingen hier voor Asser Boys binnen komen hoe groter het aantal bonuspunten dat we hiermee binnen halen!

We blijven rekenen op uw steun!

Hoofdrolspeler sluit het doek

Na een korte ziekteperiode is, tot ons groot verdriet, onze “hoofdrolspeler” Bertus Geertsma overleden. Jaren geleden was Bertus de man die de toneelvereniging van Asser Boys, "De Vrije Trappers”, uit het slop trok en ons als toneelspelers weer blij maakte.

Bertus was betrokken, behulpzaam en een vriend voor iedereen. Hij was de vrolijke gangmaker. Zijn plezier, zijn gezelligheid, zijn steekwoorden (hals) en het wekelijkse ritje bij Henk in de auto naar Ekehaar, zullen wij enorm missen, en zijn voor ons onvergetelijk. Uit respect voor Bertus, en we weten ook zeker dat hij dat wilde, zullen we verder gaan. Alhoewel we beseffen dat dit niet gemakkelijk zal zijn.

Wij wensen Ineke, haar kinderen en kleinkinderen heel veel sterkte met het verwerken van dit grote verlies.

De Vrije Trappers

Digitaal Clubblad nr. 12 2011-2012

Het 12e digitale clubblad van seizoen 2011 - 2012 is verstuurd naar alle leden. Via deze link kunt u zich aanmelden voor het digitale clubblad. Om het clubblad te downloaden klikt u hier.

Een overzicht van alle clubbladen van dit seizoen is ook te vinden door op de afbeelding van het clubblad in de linker kolom te klikken.

In memoriam Bert Geertsma

Na een kort ziekbed, is op donderdag 16 februari 2012 toch nog vrij onverwacht overleden, ons lid Bert Geertsma.

Bert is 60 jaar geworden en 20 jaar lid geweest van onze vereniging. Hij heeft in die tijd vele hand en spandiensten verricht, zoals: jeugdleider, jeugdbestuurslid, bardienst medewerker en vrijwilliger bij de TT campings. Hij was altijd bereid te helpen bij klussen op het sportpark.

De meesten zullen Bert kennen als de drijvende kracht achter de Vrije Trappers. De man van de vele onvergetelijke rollen. Ook was Bert een trouwe bezoeker van ons sportpark en ging hij, onder genot van een drankje, alle wereldproblemen te lijf. Hij hield van een practical joke. Kortom een geliefd persoon binnen Asser Boys.

Wij wensen zijn vrouw, kinderen en kleinkinderen veel sterkte toe met het verwerken van dit verlies.

Bestuur en leden v.v. Asser Boys
Supportersvereniging Asser Boys
Stichting Vrienden Asser Boys

Unit4 helpt Asser Boys met financieel pakket

Sinds het aantreden van Jan Hennipman als nieuwe penningmeester, maakt Asser Boys gebruik van een nieuw financieel pakket. Unit4 heeft dit pakket geleverd tegen een geringe vergoeding en als tegenprestatie maakt Asser Boys reclame voor Unit4. Op de website staat hun logo (zie onderaan) en langs het veld staat een reclame bord.

Met dit nieuwe pakket kan de penningmeester het dagelijks bestuur goed informeren over de financiële stand van zaken. Op de ALV is Jan in staat om de leden goed te informeren. Dat we sinds enige tijd niet meer in het rood staan, zal mogelijk ook een beetje te danken zijn aan het pakket.

Unit4

Poiesz sponsoractie

logo_JEUGD_SPONSOR_ACTIEVan 6 februari t/m 31 maart organiseert supermarkt Poiesz weer de jaarlijkse sponsoractie voor de jeugd. De Top Kids doen dit jaar namens Asser Boys mee aan deze actie in het filiaal aan de Paganinilaan.  

Bij elke 10 euro aan boodschappen en bij speciale actieartikelen ontvangt u actiemunten. In de winkel aan de Paganinilaan hangt een koker van Asser Boys waar u deze munten in kunt doen. Ook in andere filialen van Poiesz ontvangt u actiemunten. In de kantine komt een speciale emmer te staan waar u deze munten in kunt gooien. Deze munten zullen dan ook op de juiste plaats terecht komen!

Nieuw dit jaar is de gebaksbattle waarmee onze vereniging extra punten kan verdienen. Op de website www.poiesz-supermarkten.nl kunt u tijdens de actieperiode verschillende soorten gebak bestellen. Er komen speciale waardebonnen in omloop waarmee u extra korting op het gebak krijgt. Bij het plaatsen van de bestelling kunt u aangeven dat u Asser Boys steunt. Hoe meer bestellingen hier voor Asser Boys binnen komen hoe groter het aantal bonuspunten dat we hiermee binnen halen!

Hoe meer munten er voor Asser Boys worden ingezameld, hoe hoger het bedrag is dat de vereniging ontvangt! We rekenen ook dit jaar weer op uw steun!

Komend weekend geen amateurvoetbal

De KNVB heeft alle wedstrijden in het amateurvoetbal op 4 en 5 februari afgelast. Aanleidingen voor deze algehele afgelasting zijn de huidige en de te verwachten weersomstandigheden. De afgelasting geldt voor alle districten en landelijke competities veldvoetbal, inclusief de topklasse zaterdag en zondag.

Digitaal Clubblad nr. 11 2011-2012

Het 11e digitale clubblad van seizoen 2011 - 2012 is verstuurd naar alle leden. Via deze link kunt u zich aanmelden voor het digitale clubblad. Om het clubblad te downloaden klikt u hier. Een overzicht van alle clubbladen van dit seizoen is ook te vinden door op de afbeelding van het clubblad in de linker kolom te klikken.


KiKa