Doe mee aan het bubbelvoetbalkampioenschap bij ACV

Sporting Events organiseert op 29 november het bubbelvoetbalkampioenschap bij ACV Assen. Na het succes van het kampioenschap in 2013 gaat Sporting Events het nu op meerdere locaties in Noord Nederland organiseren.

Wat is bubbelvoetbal?
Bubbelvoetbal is een innovatieve sport. De teams spelen in een opblaasbare bal. De spelers mogen tegen elkaar opspringen en elkaar omver duwen, alleen slidings zijn verboden! Door de opblaasbare bal, is het een stuk veiliger dan rugby.

Voor meer informatie en opgave: www.sportingevents.nl of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bellen kan natuurlijk ook: 0592-710681


Net als met voetbal is het de bedoeling dat je meer doelpunten scoort dan je tegenstander. Daarnaast is het ook gewoon leuk om je tegenstanders omver te beuken! Gegarandeerd een hilarische avond!

Voor wie is het bedoeld?
Bubbelvoetbal is voor iedereen die het leuk vind om een keer op een andere manier te voetballen. Seniorenteams, damesteams, A- en B-junioren; Iedereen kan meedoen! Er wordt 4 tegen 4 gespeeld op een klein veld. Aangezien het erg intensief is, worden er korte wedstrijdjes gespeeld.

Elke team moet minimaal 5 spelers hebben. Deelname kost €10,- p.p. Het kampioenschap duurt van ongeveer 18:30 – 22:30 uur. Er wordt in een competitie vorm gespeeld en aan het eind van de avond zal er een winnaar zijn! Daarna is het lekker na borrelen in de kantine

Geef je snel op, want VOL=VOL
We zien jullie graag op 29 november!KiKa