Wie helpt mee met het 'nieuwe' clubblad?

Vanaf dit seizoen wordt het clubblad niet meer om de twee weken uitgegeven, maar om de vier weken. De belangrijkste reden is het besparen van kosten. Er is niet voor gekozen om het clubblad te stoppen, omdat we van mening zijn dat een clubblad bij Asser Boys hoort. Een groot deel van onze leden en geïnteresseerden stellen het nog steeds erg op prijs om een clubblad te ontvangen. Sommige op papier en de meeste tegenwoordig digitaal. Doordat het clubblad met een lagere frequentie wordt uitgegeven, is het niet meer mogelijk om altijd actueel te zijn. De inhoud van het clubblad verandert daardoor. We zijn op zoek naar 'nieuwe' inhoud en we willen ook graag de opmaak wijzigen. Wie kan ons daar bij helpen?

De nieuwe opzet biedt een prima basis om meer achtergronden te belichten. Wat is er allemaal gebeurt of wat gaat er in de toekomst gebeuren? Verslagen van wedstrijden. Een 'Wist u dat ....'. Mogelijkheden genoeg bij een vereniging waar altijd veel te doen is. De commissie Communicatie en de redactie van het clubblad kunnen dit niet alleen. We hebben jouw hulp nodig om het clubblad aantrekkelijker te maken. Het mogen korte artikelen zijn of een 'journalist' die een serie wil maken, zoals bijvoorbeeld de 'speler van de week'. Maar ook iemand die graag wil meewerken aan een nieuwe opzet, is welkom. 

Als je interesse hebt, kun je een email sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sjoerd Rombout, voorzitter commissie Communicatie


KiKa