Geef je nog tot maandag 15 april op voor de Univé Voetbaldagen. VOL = VOL

Univé Voetbaldagen is een voetbalevenement waar Univé  haar naam aan heeft verbonden. De Univé Voetbaldagen worden georganiseerd in de mei-vakantie (29 april, 1, 2 en 3 mei 2013). Tijdens deze dagen wordt er 4 dagen getraind en gevoetbald. De trainingen worden gegeven volgens de Total Soccer Method, die is ontwikkeld door De Voetbalschool. Meld je aan door op de button in de linker kolom te klikken.  

De Univé Voetbaldagen worden al enkele jaren georganiseerd door Master Sport & Promo in Groningen. Sinds de start in 2008 bij v.v. Asser Boys zijn de Univé Voetbaldagen uitgegroeid tot een Noordelijk evenement, welke gehouden wordt op verschillende locaties in Groningen, Friesland en Drenthe.

Jongens en meisjes in de leeftijd van 6 tot 14 jaar kunnen zich aanmelden. De voetbaldagen zijn niet alleen voor de leden van de v.v. Asser Boys, maar ook voor alle voetballers/sters uit de regio. Het gaat hier overigens niet om een intern kamp. Deelnemers gaan aan het eind van de middag weer naar huis.

Je kunt trainen en voetballen in de meivakantie gedurende vier dagen van 10.00 tot 12.00 uur. Vervolgens wordt er gezamenlijk geluncht, waarna opnieuw wordt getraind tot 15.00 uur. Deelnemers betalen € 95,- en krijgen daarvoor behalve de training, een shirt, broek, kousen, bal, en eten en drinken.

De organisatie van de Univé-voetbaldagen schenkt een bedrag aan drie goede doelen,
namelijk KIKA, Fondsgehandicaptensport en het Jeugdsportfonds.

Meld je aan voor Univé Voetbaldagen door op de button in de linker kolom te klikken.

Voor meer informatie www.unive-voetbaldagen.nl

Volg de Unive Voetbaldagen via facebook


KiKa