Nieuwjaarsreceptie: 2013 een belangrijk jaar voor het G-voetbal

Door Sjoerd Rombout, 6 januari 2013

 

Na de heerlijke oliebollen van eind vorig jaar, is 2013 al weer een paar dagen op weg. En dan is het weer tijd voor de traditionele nieuwjaarsreceptie. Jan Puper had het over respect en veel G-voetbal.

 

Op de goed bezochte nieuwjaarsbijeenkomst van Asser Boys op zondag 6 januari 2013 probeerde Jan Puper het juiste moment te kiezen voor zijn speech. Of hij daarin slaagde, mogen de aanwezigen zelf bepalen.

 

Jan benadrukte dat respect te allen tijde bovenaan moet staan als je samen je sport bedrijft en als je met elkaar samenwerkt in een vereniging. En dat samenwerking belangrijk is, blijkt uit de ‘financiële injectie’ die we krijgen van de TT-campings. Zeer belangrijk voor een positieve balans. In 2013 staan er vier campings gepland.

 

In 2013 viert het G-voetbal haar 25 jarig bestaan, onder andere met een groot internationaal toernooi. Het jaar begint met de nominatie van het G-voetbal voor de verkiezing van G-sporter van de gemeente Assen in 2012. Breng je stem uit op het G-voetbal.

 

De aanpassing van de accommodatie ten behoeve van de Topkids wordt in 2013 uitgewerkt, zodat de verbouwing in 2014 kan gaan plaatsvinden. De financiering zal veel aandacht krijgen. 

 

Jan beëindigde zijn toespraak met zijn zorg, maar ook hulp voor die leden die moeite hebben hun contributie te voldoen. Jan wil deze leden of hun ouders graag helpen, zodat voetbal ook voor hun mogelijk blijft.

 

Zijn slotwoorden waren: een gezond en sportief 2013 waarbij de hulp van ieder nodig is, maar ook zeer wordt gewaardeerd.

 

Naast de vele vrijwilligers, was het goed om te zien dat enkele van onze oudste leden, waaronder Norre, Bram en Maarten aanwezig waren, maar ook enkele kleinzonen bij de A-junioren.


KiKa