Uitnodiging workshops Positief coachen voor trainers, coaches en jeugd-scheidsrechters

Inmiddels zijn er twee avonden positief coachen geweest bij onze club. Een groot aantal heeft een avond bijgewoond en is enthousiast geworden. Eind maart, begin april worden de drie workshops voor trainers/coaches georganiseerd. Deze workshops zijn voor alle trainers, coaches en jeugd-scheidsrechters.

Wat zeg je tegen je spelers vlak voor een spannende wedstrijd? Wat doe je als de training niet loopt? En hoe ga je om met lastige ouders? Over dat soort vragen gaan de bijeenkomsten over het effectief begeleiden van jeugdspelers van Stichting Positief Coachen, die binnenkort bij onze club plaatsvinden. Jij bent daarvoor geselecteerd, we hopen dat je mee doet. Je kunt je vanaf nu opgeven via deze link: www.positiefcoachen.nl/inschrijven

Het gaat om drie avonden, alle drie op woensdagavond: 21 maart, 4 april en 11 april. De koffie staat vanaf 19.30 uur klaar, de bijeenkomsten duren van 20.00 tot 22.00 uur en vinden plaats in onze kantine "de Oase".

Het is alleen mogelijk om aan alle drie bijeenkomsten mee te doen. Deelname is gratis. De deelnemers aan de drie bijeenkomsten en de bijbehorende praktijkopdrachten krijgen een licentie Positief Coachen.

Het bestuur hoopt dat alle trainers en coaches bij de jeugd een licentie Positief Coachen halen, dus zorg dat je de bijeenkomsten niet mist!

Tijdens deze avonden leer je op een leuke manier de tools die je bij trainingen en/of wedstrijden kunt gebruiken om je spelers effectief te begeleiden. In onderzoek bij andere sportclubs is aangetoond dat de spelers zich dan beter ontwikkelen (en dus beter gaan presteren!) en minder snel afhaken. En ook dat het begeleiden van spelers voor trainers/coaches leuker wordt.

Als je vragen hebt, kun je terecht bij Marion Speelman. En meld je dus meteen aan voor de bijeenkomsten via www.positiefcoachen.nl/inschrijven dan krijg je via de mail een bevestiging van je inschrijving. Ik wens iedereen vast veel plezier met deze bijeenkomsten!


KiKa