Poiesz sponsoractie

logo_JEUGD_SPONSOR_ACTIEVan 6 februari t/m 31 maart organiseert supermarkt Poiesz weer de jaarlijkse sponsoractie voor de jeugd. De Top Kids doen dit jaar namens Asser Boys mee aan deze actie in het filiaal aan de Paganinilaan.  

Bij elke 10 euro aan boodschappen en bij speciale actieartikelen ontvangt u actiemunten. In de winkel aan de Paganinilaan hangt een koker van Asser Boys waar u deze munten in kunt doen. Ook in andere filialen van Poiesz ontvangt u actiemunten. In de kantine komt een speciale emmer te staan waar u deze munten in kunt gooien. Deze munten zullen dan ook op de juiste plaats terecht komen!

Nieuw dit jaar is de gebaksbattle waarmee onze vereniging extra punten kan verdienen. Op de website www.poiesz-supermarkten.nl kunt u tijdens de actieperiode verschillende soorten gebak bestellen. Er komen speciale waardebonnen in omloop waarmee u extra korting op het gebak krijgt. Bij het plaatsen van de bestelling kunt u aangeven dat u Asser Boys steunt. Hoe meer bestellingen hier voor Asser Boys binnen komen hoe groter het aantal bonuspunten dat we hiermee binnen halen!

Hoe meer munten er voor Asser Boys worden ingezameld, hoe hoger het bedrag is dat de vereniging ontvangt! We rekenen ook dit jaar weer op uw steun!


KiKa