Fotosessie voor "Fotogalerij 50+"

Op zaterdag 22 oktober 2011 was er in de Oase om 10.00 uur een reünie van ereleden, leden van verdienste en leden die meer dan 50 jaar lid zijn. Deze leden waren uitgenodigd voor een fotosessie voor de "Fotogalerij 50+". Deze fotogalerij wordt op de algemene ledenvergadering op 21 november 2011 officieel geopend. Met de "Fotogalerij 50+" spreekt de vereniging haar waardering uit voor het bijzondere lidmaatschap van deze leden.

Onder het genot van een bakje koffie, gebak, een hapje en een drankje konden de leden lekker bijpraten en oude herinneringen ophalen. Totaal waren er 28 van de 31 genodigden. Rien Hoek, Peter ten Brink en Ep Philips konden niet aanwezig zijn. De leden mochten één voor één op de foto. De foto's zijn gemaakt door Nico de Groot en Karel Stoop, amateur fotografen van de Fotoclub Assen. Naast de individuele foto's is er, onder het genot van een lekker herfstzonnetje, ook een groepsfoto gemaakt.
 
Onder de knop Foto's op de website staan enkele foto's van dit evenement. Hieronder staat de groepsfoto.
 
50plus
 
Bovenste rij vlnr: Hans Heuving, Henk Veen, Harm van Solkema, Albert Lammers, Lambert Joling, Bé Trip, Riemer Dik, Joop Drost.
Middelste rij vlnr: Gerrit Hazeveld, Gerrit de Vries, Feike Prophitius, Henk de Boer, Hans Wendel, Hans Klaucke, Bertus Dik, Jan Puper.
Onderste rij vlnr: Maarten Kabbedijk, Sietse Jagt, Hielke Buist, Bram Greving, Norre Greving, Jebienus Jagt, Piet van der Tuuk, Jannes Busscher, Dirk Kootstra.
Op de groepsfoto ontbreken: Peter ten Brink, Ep Philips, Rien Hoek, Luc Rengers, Piet Philips en Jac Bos.


KiKa