Steun Asser Boys tijdens de Rabobank Clubkas Campagne!

De Rabobank Assen en Noord-Drenthe draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabobank Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. De bank stelt € 150.000,- (inclusief btw en schenkingsrecht) beschikbaar! Natuurlijk doet ook  Asser Boys mee aan de Rabobank Clubkas Campagne. 
 
Stemmen
Van dinsdag 4 t/m woensdag 19 september 2018 mogen leden van de Rabobank Assen en Noord Drenthe drie stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 150.000,- (inclusief btw en schenkingsrecht) te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. Wij als Asser Boys ontvangen het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.  
 
Oproep aan alle leden
Het is voor Asser Boys belangrijk om deze actie onder de aandacht te brengen om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. 
 
Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden stemmen geven aan Asser Boys tijdens de Rabobank Clubkas Campagne van Rabobank Assen en Noord-Drenthe. Kijk voor meer info over de Rabobank Clubkas Campagne op www.rabobank.nl/assen-nd.

Namens het bestuur van Asser Boys,
 
Bedankt voor jouw steun! 
 
 
Veelgestelde vragen
 
Kunnen mensen nu lid worden van Rabobank Assen en Noord-Drenthe, zodat ze ook mee kunnen stemmen? 
 
Mensen kunnen onder bepaalde voorwaarden op ieder gewenst moment lid worden van de Rabobank Assen en Noord-Drenthe (zij dienen o.a. klant te zijn bij Rabobank Assen en Noord-Drenthe). Klanten die lid zijn geworden vóór 1 augustus 2018 hebben de mogelijkheid om dit jaar nog hun stem uit te brengen. Klanten die vanaf 1 augustus lid worden, kunnen vanaf volgend jaar hun stem uitbrengen

Mag je met een en/of rekening beiden lid worden van de bank? 

Ja, met een en/of rekening mag je beiden lid worden van de bank.
 
Hoe kun je lid worden van Rabobank Assen en Noord-Drenthe? 

Je kunt lid worden als je klant bent bij de Rabobank Assen en Noord-Drenthe en minimaal één dienst afneemt. Mensen kunnen het lidmaatschap aanvragen via onze website ‘De voordelen van het lidmaatschap’ (of klik hier). Je kunt ook bellen naar het telefoonnummer 0592 – 323 911 of bij ons een van onze kantoren binnenlopen. Daar wordt het lidmaatschap dan ter plaatse voor je geregeld. 

Hoe kunnen mensen weten of ze lid zijn van Rabobank Assen en Noord-Drenthe? 

Klanten van Rabobank Assen en Noord-Drenthe kunnen in Internetbankieren, onder ‘Mijn gegevens’ zien of ze lid zijn van Rabobank Assen en Noord-Drenthe.

Unit4 Multivers

KiKa