Je wilt helpen bij de TT camping: dit kun je doen

Jan Puper is duidelijk in zijn boodschap: als er geen extra hulp komt voor de TT camping, dan zijn er andere minder leuke financiële maatregelen nodig. En dat willen we niet. Door zijn oproep komen er vragen over: Hoe kan ik dan helpen?

In onderstaande oproep van Ronny Drenth, organisator van de TT Camping, staat beschreven hoe je kunt helpen. 

Geachte campingmedewerker TT Camping 2018,

Fijn dat jij je hebt aangemeld als vrijwilliger om mee te helpen bij de organisatie van de TT camping. De gemeente Assen heeft voor dit jaar de regels, waaronder de camping mag worden georganiseerd, behoorlijk aangescherpt. Dit heeft ons ook genoopt om aanvullende maatregelen te nemen. Er is een nieuwe website gemaakt (www.campingasserboys.nl) en er zijn campingregels opgesteld. Één van de maatregelen is, dat wij voor de nachtdiensten nu gebruik maken van een professionele organisatie, te weten JENS beveiliging uit Emmen.

Een andere maatregel  is dat de campingbezoekers niet meer zelf de vrijheid hebben om een plaats op te zoeken. En plekken mogen niet meer worden afgezet met lint. Tevens worden de tenten, caravans en campers aaneengesloten geplaatst. Dat betekent ook dat campinggasten, indien ze bij elkaar willen staan, tegelijkertijd moeten komen. Plaatsen afzetten voor vrienden is dus niet meer mogelijk.

Dit betekent dat wij alle campinggasten zelf een plaats aanwijzen en moeten toezien of dat overeenkomstig de regels wordt uitgevoerd. Tevens moeten we veel meer toezien op het opruimen van het afval, het voorkomen van brandhaarden en het afsteken van vuurwerk.  Ook zullen de campinggasten hierop aangesproken moeten worden, maar hier ligt ook een belangrijke taak voor de dienstdoende coördinator.

Bij aanvang van jouw dienst wordt je voor wat betreft jouw werkzaamheden geïnstrueerd door de dienstdoende coördinator.

Indien je vragen hebt, horen wij dat graag: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Namens de camping organisatie, Ronny Drenth, algeheel coördinator.

Unit4 Multivers

KiKa