Doe mee aan StreetFit vrijdag 25 mei bij Asser Boys.

Scoor je makkelijker dan Tom van Weert?

Ben je gek op 7 tegen 7 voetbal en lekker eten?

 

Doe dan mee aan StreetFit, editie Assen, vrijdag 25 mei bij Asser Boys.

 


Stichting van de Straat & STOOT zijn gestart met StreetFit www.streetfitsoccer.nl: het voetbaltoernooi met eigenzinnig Gronings karakter.
StreetFit is een voetbalfestival voor bedrijven, sportverenigingen en mensen uit de maatschappelijke opvang. Social impact, muziek, lekker eten en natuurlijk de strijd om de bal, staan centraal tijdens een vijftal voetbalevenementen door de provincie. De kick-off vond plaats bij SC Stadspark en de grand finale wordt in juli gehouden op de Grote Markt in Groningen. De overige drie StreetFit toernooien vinden plaats in de regio, waarvan de 3e speelronde op Sportcomplex Lonerstraat (Asser Boys) wordt gehouden.

Lijkt het jou leuk om mee te doen met een vrienden-, bedrijven- of verenigingsteam op vrijdag 25 mei van 15:00 uur tot 18:30 uur?
Meld je dan snel aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of +31686611931 en vraag naar de verschillende deelnamepakketten (allemaal inclusief buffet & consumpties). Er is nog plek voor 4 teams uit bovengenoemde categorie. Aanmelden kan tot vrijdag 18 mei VOL = VOL.

Sportieve groet en hopelijk tot snel, Niels Bouman & Rosanne Roeles

Unit4 Multivers

KiKa