Gezocht: Redacteur voor communicatie bij Asser Boys

Vind je het leuk om berichten te plaatsen op de website van Asser Boys? Per week komen er verschillende onderwerpen langs, waarvoor een bericht op de website kan/moet worden geplaatst. Hoe ga je dat vorm geven? Welke foto of logo plaats je er bij? Is er ook een fotoalbum bij? Hoe krijg ik de aandacht van de lezer?

De redacteur heeft veel vrijheid om de berichten op de website te plaatsen. En daarvoor hoef je niet super handig te zijn met de computer. Je moet wel wat gevoel hebben voor journalistiek en zelf over een computer beschikken. Mocht het een keer niet lukken, dan zijn er verschillende vervangers of mensen die je kunnen helpen.

Als er twee geïnteresseerden zijn, kan er ook een duo worden gevormd. Je kunt dan om en om de redacteurs rol op je nemen. Naast de website zijn er ook mogelijkheden om de redactie te doen voor Facebook, de Nieuwsbrief, het Programmablaadje voor het eerste en/of als back-up voor Teletekst.

Vind je dit leuk en heb je interesse, stuur dan een email naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
In een vrijblijvend gesprek kunnen we een toelichting geven.

 

Unit4 Multivers

KiKa