Paramedics verhelpt sportblessures

Voor het nieuwe seizoen 2017-2018 zijn twee vrijwilligers bij Asserboys actief op zoek gegaan naar een partner op het gebied van sportverzorging en blessures. Binnen een vereniging als Asserboys met veel leden zijn er ook veel blessures door het jaar heen. Velen zijn met een natte spons op te lossen maar voor de wat serieuzere zaken is het fijn om een professionele blik te hebben. Dit is iets wat Asserboys haar leden wil bieden de komende jaren.

Paramedics is een bekende naam in de wijk Assen Oost en in heel Assen. Paramedics is een ervaren partner op het gebied van sportblessures en levert al meer dan 30 jaar (sport)zorg in Assen en omstreken. Asser Boys heeft besloten om in het nieuwe seizoen actief samen te gaan werken met Paramedics.

De samenwerking houdt in dat Paramedics helpt bij zaken zoals blessures die door de verzorgers bij Asser Boys niet opgelost kunnen worden. Verder staan ze paraat voor alle vragen over blessures en andere fysieke ongemakken. Na elke wedstrijddag (dus ook op zondag!) heeft Paramedics inloopspreekuren waar je zonder afspraak te maken, even langs kunt gaan om je vragen te stellen. Dit is kosteloos en vrijblijvend.

Aankomend seizoen is het de bedoeling dat Sanne Scheltes, een fysiotherapeut van Paramedics, iedere week een gratis inloopspreekuur in de kantine verzorgt. Hiervoor hoeft u geen afspraak te maken. Vanaf oktober zal zij op de woensdagen van 18:30 tot 19:30 aanwezig zijn. Heeft u een vraag over een klacht? Stel hem dus direct aan de fysiotherapeut!

Mocht er behandeling nodig zijn? Kinderen onder de 18 jaar hebben standaard fysiotherapie in hun pakket en is dus voor u kosteloos. Bij volwassenen hangt het af van hoe aanvullend zij verzekerd zijn voor fysiotherapie. Wist u trouwens dat er voor fysiotherapie geen eigen risico betaald hoeft te worden?

We hopen met de samenwerking aan de ene kant de blessures sneller op te lossen en aan de andere kant bij te dragen aan informatievoorziening over een fysieke klacht. We hebben er vertrouwen in dat we op deze manier onze leden nog beter kunnen ondersteunen.

Meer informatie over de samenwerking en bijvoorbeeld de tijden en plaatsen van de inloopspreekuren? Kijk snel op www.paramedics.nl/asserboys

Unit4 Multivers

KiKa