Asser Boys JO11-3 ontvangt aanmoedigingsprijs van Yankee Doodle !

Yankee Doodle heeft een jeugdteam van Asser Boys erg blij kunnen maken met een heerlijk en gezellig etentje. Het kindvriendelijke familierestaurant bezit een reclamebord rond ons hoofdveld en onderdeel van de sponsoring is dat een jeugdteam een aanmoedigingsprijs kan verdienen. Dit houdt in dat een bepaald jeugdteam op kosten van Yankee Doodle uit eten mag. Het jeugdbestuur bepaald welk team dit het meest verdient. Het team van Asser Boys JO11-3 mocht zich op donderdag 8 juni de gelukkige prijzen. Zij werden door het jeugdbestuur uitgenodigd om de aanmoedigingsprijs van Yankee Doodle te verzilveren.

De spelertjes van JO11-3 waren gelijk blij en enthousiast toen ze te horen kregen dat ze naar Yankee Doodle mochten. Deze toppers hadden deze prijs ook echt verdiend. Niet vanwege een kampioenschap (dit team is knap 3e geworden), maar omdat ze zichzelf afgelopen seizoen wisten te presenteren als een hecht team. Dit uitte zich in de wil om elkaar te helpen en, vooral erg belangrijk, door respect voor elkaar te hebben. Van spelers tot trainers en van leiders tot ouders. Iedereen is altijd even fanatiek aanwezig!

Om 17:30 werd bij Yankee Doodle afgetrapt en kon het feest beginnen. Na een korte, duidelijke instructie van het personeel mocht het team ten aanval. Iets wat goed aansluitte bij de speelstijl van dit team. De spelertjes vlogen vol hartstocht het overheerlijke buffet aan. Je zou denken dat met name de heerlijke Amerikaanse specialiteiten populair waren. Niet dus. De meesten begonnen met het dessert en het eten van snoep en eindigden hier ook mee. 

De gevolgen waren duidelijk merkbaar….

Normaal gesproken komen de spelertjes na een zware training of wedstrijd afgepeigerd thuis, maar nu was het voor deze ene keer volledig andersom zijn.  Met volle energie van alle suikerrijke versnaperingen (en her en der een heerlijk stuk vlees of ander gerecht) keerden de spelertjes met volle buik terug naar huis. Voordat dit team naar huis vertrok werd er nog een mooie groepsfoto genomen. Bewonder hieronder het resultaat.

Asser Boys is Yankee Doodle erg dankbaar voor het mogelijk maken van deze schitterende avond! De spelertjes hebben er oprecht van genoten.

 

Unit4 Multivers

KiKa